Slik fungerte probiotika for huden og fordøyelsen min

//annonse//

Noe vi ikke snakker så høyt om, er vel fordøyelsen? I alle fall ikke med hvem som helst. Men det å slite med fordøyelsen tar unødvendig mye livsglede fra et menneske. Det er ikke moro å ikke fungere optimalt. Probiotika har en rekke helsefordeler.

For meg har bruken av probiotika overbevist meg to ganger. For et par år siden fikk jeg min første forstoppelse. Magen var virkelig syk og det hele kokte vel ned til at jeg hadde fått infeksjon i tarmen etter at jeg var i Kambodsja. Hele systemet mitt sluttet å fungere. Jeg fikk anbefalt flytende probiotika og kjøpte det raskt. For en som alltid har fungert i kroppen blir det kort vei til butikken. Jeg ville løse det kjapt og det kunne ikke legen hjelpe meg med. En kartong med probiotika kjøpte jeg på helsekost. Det var veldig dyrt og det hadde en grusom smak – men det fungerte!

Mitt gjensyn med probiotika var etter at jeg begynte å spise plantebasert. Stor forandring i kosten og huden min fikk gjennomgå. Jeg fikk plutselig uren hud for første gang og prøvde ut mye i kosten for å finne ut hva det var. En dag ble jeg kontaktet av en bekjent som ville sette meg i kontakt med de som har utviklet Belly Bliss. Det var fordi hun mente dette var knall og at jeg var riktig person til å fronte det. Spørsmålet mitt var: Hvorfor kapsel i stedet for flytende? Svaret var: Fordi du slipper smaken og holdbarheten er mye lengre.

Det er sant. Den store pakken som jeg tidligere hadde som var flytende, gikk raskt ut på dato. Det svir litt når du bruker masse penger på probiotika.

Møter skjedde og jeg tok i bruk dette. Da jeg brukte probiotika ble huden raskt fin. Et klart tegn på at det fungerte, for jeg hadde da kontroll på alt jeg pakket i meg. Da jeg sluttet å bruke det, ble den ille igjen. En periode trodde jeg det var soya. Det er så mange som sier det, men det var det ikke. Jeg fant til slutt ut at det var et proteinpulver jeg har brukt mye og lenge som er vegansk. Som jeg elsker. Jeg reagerer på det selv om jeg ikke spiser soya. Sluttet på det, spiste soya i flere produkter daglig, og huden ble likevel fin.

Det interessante er at hvis jeg spiser dette proteinpulveret når jeg også tar probiotika, er huden fin. Jeg ville finne mye forskning rundt dette, men den beste forskeren er jo meg selv. Det er det samme med Soya. Det finnes så mye negativt om det, som ikke stemmer. Det er masse informasjon man ikke kan stole på der ute. Man må være mer kritisk og finne egne svar, tenker jeg.

Jeg bruker ikke probiotika hele tiden, men sånn passe ofte. Spesielt når jeg spiser uregelmessig eller reiser. Det hjelper på fordøyelsen min. Belly Bliss er et merke jeg selv har ønsket å samarbeide videre med, fordi jeg kan stå for produktet. Jeg sier ikke at du opplever det samme som meg, men for meg fungerer det. Det å slite med magen og huden tar mye unødvendig energi. Vi skal ha energi til å leve og ha det bra, uten problemer.

Bruk kode anetteliker og få to måneder til prisen av én, på første bestilling. Belly Bliss kan du lese mer om, og se andre sine tilbakemeldinger, her. Du kan også skrive med dem live på siden deres, hvis det er noe du lurer på.

Linker til andre nettsider som har skrevet om probiotika:

Du kan lese mer om hva probiotika er på NHI.no. (Norsk Helseinformatikk.)
Og her på abcnyheter.no står det skrevet at det ikke skal taes med antibiotika.
Hepla.no har skrevet om probiotika gjennom kosten. 

Og her kan du lese om veganske kilder til probiotika samt hva det er godt for. Hvis du ønsker å teste Belly Bliss, klikk deg inn her.

2 kommentarer

  1. Vet hva slags proteinpulver du mener pga. vi har «snakket» sammen om det tidligere. Men jeg lurer på hva i proteinpulveret det er du har reagert på?

    1. tingjegliker

      Ja, det er sant. Jeg vet ikke hva det er i det. Har ikke gjort noen re-search på akkurat det. Men det hadde vært kjekt å finne det ut. Er jo det som smaker best av det jeg selv har smakt hittil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *