Teamjegliker sin siste konkurranse?

Denne kåpen er det fineste produktet som til nå har bært denne logoen. Jeg var helt i ekstase da jeg for første gang tok den på meg i går. Kåpen er designet av Karina Kjenner Titze. Den symboliserer alt Teamjegliker har vært og det skille vi er gjennom. I dag sender jeg fire herlige jenter fra Teamjegliker Kull 8 på scenen. Dette kullet er det siste som har hatt oppkjøring mot scenen. Kull 9 har livsstilsendring og mental trening som mål.

Kjolen jeg har på er fra Undorn.

Koppen jeg drikker av har jeg fått fra teamjegliker-jenter. Mange gaver har jeg fått. Og kort. For en reise. Jeg har blitt kjent med så mange vakre mennesker de siste fire årene. Nå er jeg klar for en liten pause før neste kull blir tatt opp. Det er på tide å kunne tenke på bare meg selv. Jeg føler at de siste fire årene med masse ansvar har gått i ett.

Jeg savner det å skrive og inspirere uten å ting hengene over meg. Det er kjipt når noe man elsker å gjøre blir for mye. Så å trekke seg litt tilbake nå blir perfekt. Man må hjelpe seg selv før man hjelper andre, og det er det jeg skal gjøre nå.

Ryggen min er absolutt ikke bra. Jeg gjør mine daglige øvelser og holder meg unna trening. Føler meg treig i kroppen. Gammel. Ekkelt å skrive. Blir mer ekte. Jeg forstår nå hvor kjipt det er å bli gammel og stiv. Det vil jeg ikke bli. I dag står konkurransen i Sandefjord for tur. Jeg kjører med jentungen og en sminkør. Vi kjører 05.15 for å rekke alt. Neste helg er det samling med Teamjegliker Kull 9. Nest siste samling! Tiden bare svosj!

Lag en fin søndag, og sjekk ut sminkeinnlegget jeg lagde i går, om du ikke allerede har gjort det! Hvis du synes det er gøy å rote i gamle innlegg kan du se tidligere ting som har med sminke og hår å gjøre HER.

Innlegg om Teamjegliker HER. Teamjeglikerbloggen HER.

4 kommentarer

 1. Hei Anette. Du har så mye fint å komme med på bloggen din. Jeg lurer på en ting. Du har selv vært en storeter av sjokolade før i tiden. Men så har du sluttet. Kan du fortelle meg hvordan jeg, som er helt hekta, og som stadig prøver å slutte men ikke får det til, kan klare det. Jeg kjenner ingen med så store problemer med sukker som meg. Jeg er tynn, så folk forstår heller ikke hva problemet er. Jeg legger jo ikke på meg av det. Kan du sende meg en mail og hjelpe meg litt på veien, eller lage et innlegg. Det er slitsomt når hele livet handler om å få i seg sjokolade. På forhånd mange takk.

  1. tingjegliker

   Hei. Min største erfaring her er at man må venne seg av det. Da jeg startet å spise rent og holdt meg unna i tre uker, ble det enkelt.

 2. Hei, hva heter fargen på veggen?

  1. tingjegliker

   Hei, Hilde. Det er dempet sort fra Fargeriket.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *