Naturlig sminke og ærlige bilder!

/Inneholder produktlenker//

Jeg har gått inn for å vise dere hvor bra denne sminken er, og jeg skal teste forskjellig fremover. Grunnen til at jeg vil fronte denne sminken, er at den er bra for deg. For meg. For miljøet. Hvis vi likevel skal bruke sminke, så skal jeg vise dere at det finnes valg som faktisk er sunne i sminkeverden.

100% Pure er et amerikansk merke som er tvers igjennom 100% økologiske og organiske. Produktene har velgjørende ingredienser, antioksidanter og vitaminer. 100% Pure er de eneste i verden med fruktpigmentert sminke, og er fri for syntetiske og kjemiske tilsetninger og fargestoffer. Og de har virkelig alt du trenger. I dette innlegget drar jeg kun frem tre produkter.

Huden min viser både noen prikker og en svak dunbart på det ene. Sånn ser jeg ut og jeg har aldri rørt annet ansiktshår enn brynene. Ingen botox (føler plutselig at det har blitt nevnverdig i 2019) og dette fjeset er 32 deilige år.

Jeg tok et bilde etter at jeg hadde dusjet, uten noen sminke. På bildet etter har jeg brukt en økologisk, fruktpigmentert tonet fuktighetskrem med solfaktor 20. Fargene er fra frukt og grønnsakspigmenter, og næring fra hvit te, acai-olje, granatepleolje og vitaminer. Den tar ikke vekk mine linjer eller føflekker og jeg føler huden får puste. Det er viktig!

Men om du ønsker en krem som dekker alt, så har de også heldekkende (annonselink) HER.  Jeg har en rush som jeg har brukt lenge. Dette er nummer tre. Elsker den! Linker til produktene under neste bilde.

(annonselinker) Fuktighetskrem med farge HER. Fruktpigmentert rush HER. Bryn HER.
Bruk kode TJL og få 15% på absolutt alle varer uansett førpris. 

Jeg har flere ganger fått komplimenter for huden min hos sminkører. Mulig grunnet lite bruk av sminke totalt. Om sommeren går jeg som regel uten. Og hvis jeg sminker øynene er det sjeldent jeg bruker noe på huden. Nå som jeg er bleik om vinteren liker jeg å gi ansiktet noe glød.

En vanlig tykk brunkrem føler jeg endrer utseende mitt og lager spor etter smile-linjene. Jeg har ikke skjønt greia. Hvis man sminker ser sånn blir man glattere der huden ikke beveger seg, mens det blir dobbelt opp der den beveger seg. Man ser ofte eldre ut med sminke, synes jeg.

Huden min har vært strøken helt til jeg ble veganer. De fleste opplever å få finere hud når de begynner å spise plantebasert, mens noen opplever omvendt. Min teori er at dritt kommer til overflaten, og de må ut. Og at når all antibiotika som vi ellers får gjennom kjøtt– ikke er der mer, tåler huden mindre dritt. Jeg spiser mye sjokolade. Å oppleve vegansk sjokolade er himmelsk. Det finnes masse godt som ikke er sunt, selv om man spiser vegansk. Så at man er veganer behøver ikke å bety at man er sunn, men man ødelegger ikke andre enn seg selv med det i alle fall.

Jeg er nok sunn og spiser hovedsakelig sunt. Vi blir hva vi spiser, og huden er ingen unntak. Jeg hadde en overgang hvor huden gikk gjennom mye rart, men med probiotika kom jeg meg raskt ut av det. Det er over to år siden jeg begynte å spise plantebasert og jeg angrer ikke et sekund!

Er sminkeinnlegg som dette givende? Jeg elsker å sminke meg og gjør det når jeg har tid og lyst. Det er flott at vi kan bruke sminke og pynte oss, men det er viktig at vi føler oss vel uten sminke også. Det er fint å gå dager uten i blant sånn at vi ikke glemmer hvordan vi ser ut. Å ikke like seg selv uten sminke er trist.

Tenk på dette: Du er like vakker og unik som Universet. Det er helt sant.

Nå skal jeg pakke siste rest her før morgendagen. Jeg har lånt meg bil og skal kjøre hjemmefra 5.45 for å rekke jentene i Sandefjord. Kanskje siste konkurranse jeg bringer noen til scenen. Gleder meg faktisk. Har pre-postet et innlegg om det som kommer i morgen tidlig. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *