Takk for nå, Dubai.

Denne uken trengte jeg. Kommer til å savne dette taket med sol, bassenget. Her er noen bilder med moro fra to gamle glamour-modeller fra 2006. Jeg og Camilla ble kjent på denne tiden i Oslo. Det var Tiger Tiger, Kamikaze og Mojito som gjaldt.

Takk, Camilla. Det var så moro og avslappende. Aldri vært så inaktiv på reise. Det trengtes. Kommer tilbake. 

Nå sitter jeg på flyplassen. Flyet er forsinket. Så får vi bare se om jeg rekker det fra Oslo til Trondheim i ettermiddag. Jeg skal ha et par timer på meg, hvis dette ikke blir ytterligere forsinket . . .

Til helgen er det, forresten, konkurranse i Sandefjord. Gleder meg til å følge en liten knippe jenter til scenen. Det blir moro å gjøre dette en siste gang.

2 kommentarer

  1. Innlegget til Kristin som du har kommentert, så blir det ikke å kaste stein i glasshus?! For det første er det 13 års aldersgrense på some! Og for det andre så har du vært åpen om plastisk operasjon selv! Hvordan være åpent om det til din egen datter når hun blir større?? Mange viktige debatter, men bruk tiden å heller gjere noe samfunnsnyttig, enn å ta diskusjoner på some. Er så lei dritt slenging mellom voksne, for det komme ikke noe godt ut av det, annet enn at andre unge tenke det er greit å mobbe. Og jo det blir mobbing, direkte angrep på dei som har tatt plastiske operasjoner. Og foreldre må slutte å fraskrive seg foreldreansvaret, det hvet jeg alt om som er mor til tenåring.

  2. Marty mc fly

    Vakkert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *