Det var fint å pynte seg

Forleden var vi ute i en bursdag, på Caesars Palace. Cove Beach het det. Det var den ene dagen jeg ble med og pyntet meg. Vi var sosial og det var kjempegøy. Det var nok gøy for en stund og jeg kjente at det var det lille sosiale jeg maktet. I morgen er det siste dag her. Tiden har gått unna fort og det er nesten flaut å tenke på hvor mye tv jeg har sett. Likevel er det vel dette jeg trenger, som er så uhyre vanskelig å klare. Nemlig å slappe av. Her er par bilder fra forleden.

Ligger på senga og skriver. Klokka er 02.09 og dette har vært en helt rolig dag. Var en tur på stranden og møtte noen andre jeg kjenner herfra. Eller, de er Norge, men bor her. Inger, Ian og den vakre jentungen. Bloggen til Inger kan du lese her.

I går var det helt rolig. Jeg gikk en lang tur alene på kvelden. Noe jeg elsker å gjøre på ukjente steder. Bare vandre rundt og bli kjent uten noe mål eller mening.

Dypere innlegg neste gang. Har prøvd å starte et lite skrift på hva som foregår innvendig, men det er litt vanskelig å sette ord på. Er liksom mer som en stek. Monotont. Kanskje det kommer i morra.

Thats what I got. God natt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *