Fotoshoot med Sophie Elise, møter og fredagskos

En fin, passe hektisk dag. Startet med å reise ned på det nye kontoret til United Influencers. Hadde et flott møte om tiden fremover med Sandra (min første agent, som nå er sjef der nede). Videre reiste jeg til Frogner og lånte bilen hos min venn Fredrik (som driver karma.no), før jeg kjørte hjem og hentet lamper, så jentungen på skolen, så til Optimal Trening på Bislett for å ta treningsbilder av Sophie Elise.

Tilbake til Frogner. Levere bilen, ta trikken til Majorstuen og banen hjemover, men ikke helt hjem, først pianotime. Men før pianotimen, mat. Det ble en blåbærmuffins. Privattime med piano 16.30. Halvtime. Jeg satt med lukkede øyne og pustet dypt inn i lungene og fokuserte på å være tilstede i kroppen mens jeg hørte jentungen spille. Fra piano til Kiwi. Handle mat for kvelden. Utenfor Kiwi sto Sonja. Sonja er søsteren til Trampe (som er aliaset til min tidligere kjæreste). Hun hentet oss og er her nå. Skal sove over. Vi har spist vegansk taco og jentungen har overnatting.

Det var dagen kort oppsummert. Jeg håper du har hatt en fin dag. I morgen skal vi på Ikea og kjøpe seng til jentungen. Det blir bra. Nå sover hun på en madrass på gulvet, mens vi sitter i stua i senga. Det er en seng som kler stua. Lag en fin lørdag, det skal jeg.

2 kommentarer

  1. Kos deg kjempe masse i helgen 🙂 høres ut som du har hatt en fin dag.

    1. tingjegliker

      Takk, Marthe 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *