Farget håret Rose Gold

Inneholder produktlenke//

Da jeg kom til frisøren hadde jeg ingen aning om hva jeg ville, men jeg visste at jeg måtte gjøre noe. Jeg trenger ofte forandring, og det er litt vanskelig i en prosess hvor jeg både sparer ut min egen hårfarge, og lengden. Jeg har hatt det helt kort, og det frister ofte å skinne meg helt. Det er bare kjipt at det har vokst litt nå. Jeg angrer litt på at jeg ikke skinna meg helt når jeg først hadde det så kort som jeg hadde. Jeg hadde det 2 mm rundt hele, utenom toppen, på det korteste.

Legger ved noen bilder under fra da jeg hadde skikkelig kort hår. Var det ikke fint? Der hadde jeg min egen hårfarge på sidene, men bleket og rosa oppå.

Den fineste BH-en jeg har hatt så langt. Jeg tror det. Nå har jeg TRE som jeg elsker. Denne finner du HER (annonselink).

Der var forøvrig også en av de andre favorittene. BH. Den kjøpte jeg i Miami. Husker ikke hvilken butikk, men den ble favoritt samme dag. Jeg er sånn som går i det samme i evigheter når jeg finner favoritter. Har kanskje 15 BH-er. Bruker 3 av dem.

Dette var et innlegg uten mye mening. Moro å mimre bittelitt noen ganger. Lag en fin dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *