Kan krystaller redde livet ditt?

Det finnes folk som lurer naive, sårbare, og ofte desperate mennesker til å tro at krystaller kurerer alt fra aids til kreft og svindler de for enorme pengesummer. Dette er bedrageri og veldig alvorlig. Det er falsk markedsføring og kynisk utnyttelse av folk. Folk kan i verste fall dø. Dette er mennesker som må gå til legen. Folk må aldri finne på å avslutte medisinsk behandling for å kjøpe krystaller istedenfor.

Men de aller fleste som har krystaller har det fordi de liker krystaller. Mange synes krystaller er fine og som mange andre fine ting så kan de bidra til å skape en god atmosfære. At folk føler seg bedre av krystaller er deres egne subjektive opplevelse og om dette er på grunn av placeboeffekten eller andre hittil udokumenterte metafysiske årsaker er helt irrelevant. Det endrer ikke det faktum at mange føler seg bedre av krystaller. Hvis du føler deg bedre av noe og det ikke skader deg selv eller andre, hva er da problemet?

Hvis du ikke liker krystaller så trenger du ikke å ha krystaller. Når det er sagt så er jeg også helt enig i kritikken geologene kommer med i denne artikkelen.

Personlig har jeg krystaller. Jeg liker dem. Og stein lever, det er det ingen tvil om. Jeg tenner også palo santo, som er et hellig tre som renser energien i huset. Jeg tror det er viktig at man vet hvorfor man har ting rundt seg. At det får oss til å føle oss bra og gir oss god energi, det er jo supert. Men vi må ikke belage oss på at ting utenfra skal redde oss.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *