Wonderwoman og meg

/Inneholder annonselenker

Nå er jeg faktisk dritt lei av å være syk. Tror aldri jeg har vært syk som i vinter. Først fikk jeg en heavy influensa som holdt meg syk i hele desember. Fucking hele desember. Sorry språket, men det er sånn det føles. Jeg hadde så mye jeg skulle, og hver gang jeg trodde jeg ble frisk, så ble jeg verre. Så sto jeg på slalåm forrige uke, med jentungen, Linni og Dennis. Og dagen etter – sjuk. Jeg tenker at dette er en forkjølelse. Noe lettere. I dag tok jeg på treningsklær for å føle meg litt sporty. Jeg har ikke trent.

(annonselink) Tights fra Proteinfabrikken.no HER.

(annonselink) På iljøvennlig plaster som rask brytes ned i naturen. har de så mye sunt, godt og fint! Ønsket meg en bambusbørste en stund. Ikke bare miljøvennlig, men også mye finere enn mine tidligere plastikkbørster. Den lille boksen inneholder plaster. Miljøvennlig plaster som rask brytes ned i naturen. Ting man ikke tenker på, sant? Jeg visste ikke at de fantes før jeg fant dem i denne nettbutikken. Hvis du bruker kode veganteam får du 10% på alt i butikken. Legg det inn under «min side» én gang, så ligger den inne.

(annonselink) Jakke fra proteinfabrikken.no HER.

Meg og Wonderwoman-koppen min gjør oss klar for trening. Ikke i dag. I morgen. Nå er det på tide å komme seg i gang igjen. I helgen som var hadde vi oppstart med Kull 9. Det gikk kjempebra! Deilig å endelig ha startet på det jeg lenge har planlagt. Og nå til helgen er det samling med Kull 8. Det er første gang jeg har to kull som overlapper hverandre. Kull 8 har jenter som skal på scenen. Kull 9 har både jenter og gutter som ønsker å endre livsstilen sin. I alle aldre. Jeg liker det.

Jeg har sett litt i tidligere blogginnlegg. Mine egne. Da jeg stilte i fitness. Tiden før. Og etter. Hvordan jeg så ut. Og ja, jeg blir motivert. Det er spesielt at en tidligere meg kan motivere meg. Er det ikke?

I morgen skal vi trene. Sant? Du også! Opp og hopp, opp i ringa!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *