Hvilken EL-bil skal jeg lease?

Dagen startet som i går. Bane til Oslo S. Tog til Lillestrøm. Og et ekstra ønske om å ha bil igjen. Nå blir det bil. Jeg må ha bil, rett og slett. Tenker å lease en elbil. Jeg har tenkt på den nyeste til BMW. Noen innsigelser?

I Lillestrøm fotograferte jeg på Norges Varemesse for Nordic Living. Messa varer til i morgen ettermiddag (fredag), om du ikke har vært der. Det er magisk mye inspirasjon å hente til hjemmet. Interiør fra ende til annen, og mange spennende foredrag. Jeg har allerede bestemt meg for å endre på mye hjemme etter å ha vært der. Og jeg har… allerede ommøblert. Forandring fryder!

Rett fra messa til Stina på Dead Ends, Majorstuen, hvor jeg fikser håret. Har vel aldri vært så forsiktig med håret som i det siste. Jeg tror det blir langt igjen nå. Det kan se sånn ut. Men jeg har elsket disse to årene med kort hår, virkelig. Og jeg synes det er noe alle jenter burde oppleve.

For det er en befrielse.

Det er litt sånn: Oi, håret er ikke meg! For vi knytter oss til det som en identitet. Sant? Verdt å prøve. Så deilig å komme ut av dusjen og nærmest bare riste seg tørr på hodet. I dag har jeg lagt inn litt farge med folie og korrigert litt. Samt tatt litt i nakken. Jeg har litt lyst å se hvordan jeg ser ut med min egen hårfarge. Så det er litt det det går i nå. Spare ut, men også se litt velstelt ut på veien.

Mens jeg var hos frisøren reiste Maren og henta jentungen på skolen. Jentungen elsker Maren. Maren er fantastisk. Rett og slett, fantastisk. Og Maren sier det som det er. Mens jeg satt i telefonen knipset jenta noen bilder av oss (pleier ikke sitte i telefonen i café, men jeg hadde en siste jobbtelefon å ta).

Da vi kom hjem hadde vi kosetid. Jenta lagde middag mens jeg brettet klær og flyttet på et skap. Etterpå sydde hun på maskinen og lagde en ny lommebok, mens jeg ommøblerte på stua. Vi har det greit kult sammen da.

Lag deg en fin dag i morgen. Eller hva? Jeg skal trene. Og jeg skal i et veldig viktig møte som kan gjøre registreringen i nyere kull i teamjegliker mye enklere. Kanskje det ender opp med å bli en god nyhet for nettopp deg som ønsker å være med. Mer om det, hvis det skjer!

Jeg har det bra, forresten. De første to dagene etter Vipassana var ekstremt tøffe. Det er nesten en liten påkjenning å komme tilbake. Jeg fikk en del hodebry samme dag. Helt og fullt mitt problem at jeg lar noe bli hodebry, men når du kommer ut er du som en ristet snøkule. Alt innvendig er røsket opp og flyter rundt. Man er litt kjør mens man tilvenner seg samfunnet og hverdagen igjen.

Men i dag, har jeg hatt det bra. En indre ro, mens jeg har gjort disse tingen. Og nå er klokka 22 på kvelden. Jeg skal meditere en time før jeg legger meg. Og i morgen skal jeg opp klokken fem og meditere en time. Meditasjon har blitt veldig viktig for meg.

4 kommentarer

 1. CHALLENGE!

  (Denne kommentaren føltes litt dum da jeg kom til deg, Anette, på lista, men du er en av mine facorittbloggere uansett så her kommer den likevel)

  Dette er en kommentar jeg kommer til å legge igjen hos alle blogger jeg leser, fordi jeg er litt sånn «be the change». Jeg vet at ingen av bloggene jeg leser er noen «miljøblogg», selv om jeg håper og tror at vi alle gjør litt i vår hverdag for å tenke på miljøet. Men, jeg tror også at vi (som i oss alle!) må tenke enda litt mer på det. Influencere har en gylden mulighet til å belyse mange tema, derfor ønsker jeg så inderlig at hver blogg jeg leser kommer med omså bare ett blogginnlegg i året, som omhandler dette. Ingen pekefingre rettet, men tips eller inspirasjon til små eller større ting vi kan gjøre for å leve litt mer miljøbevisst i en verden som MÅ ha endring, nå. Hva med, «10 ting jeg gjør for miljøet»? Eller, «tips for en litt grønnere hverdag»? Det være seg praktiske tips, eller innenfor skjønnhet, mote, mat.. Jeg ser jo at mange allerede gjør en del. Jeg ønsker meg mer! Det er utrolig hva man kan tenke «dette vet jo alle» om, men er det noe internett har lært meg så er det at det slett ikke alltid stemmer. Så, dette er mitt lille tiltak. Et ønske til mine favorittbloggere.

  God helg <3

 2. Jeg har ikke elbil, så jeg lurer egentlig bare på det samme. Hva er smart?

  1. tingjegliker

   Ikke funnet svaret helt ennå 🙂

 3. Bmw i8

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *