Har jeg fått mammatryne?

Jentungen fotograferer meg mens jeg sminker meg, og etterpå skal jeg lage kaffe. Så skal hun løpe avgårde. Jeg sa at hun skal snart få lønn for å hjelpe til med bilder. Hun ser lurt på meg og sier:

– Mamma, jeg har sett på din Instagram. Og nesten alle bildene er det jeg som har tatt!

Det stemmer kanskje litt. Og hun er dyktig. Håndterer en Canon 5D mark 3, uten problem. Så da ble vi enig om at når hun fyller 10 år, skal hun begynne å få betalt. En gang i tiden er hun vel glad for å kunne så mye om foto. Vit at hun ikke blir tvunget til å ta bilder, folkens. Hun har arvet mange kameraer og synes det er moro.

Overskriften kommer av at jeg så på disse bildene, og tenkte: Jeg ser ut som en mamma. Vet ikke om jeg har skrevet det før. Men akkurat nå føler jeg at jeg ser ut som en mamma. Ikke noe galt i det. Bare mer voksen?

Så før jeg løper avgårde vil jeg bare tipse om dette. For det er kanskje den tingen jeg koser meg mest med før dagen starter. Kaffe. Vanlig pulver i kokt vann. Deretter Alpro sin soya-sjokolademelk. Eller blir det sjokolade-soyamelk? Soyamelk med sjokoladesmak.

Uansett. Det er kjempegodt.

I dag er vel første dag med litt ekte gjøremål og fart. Nå skal jeg reise ut til Lillestrøm og fotografere på Oslo Design Fair, på Norges Varemesse. Venninna mi har satt opp messen, og jeg gleder meg til å sjekke det ut. Den varer i dag, i morgen og fredag.  Anbefaler å ta turen om du liker interiør og design. Tema er Embracing Change. Nydelig. Alt handler om forandring. Alt er i forandring. Nydelig tema.

Ønsker deg en fantastisk dag. Jeg synes det var deilig å ta på kjole og sminke meg, føle meg litt våken, rett og slett. Etter 10 dager borte fra omverden i myke klær, usminket og fuskete. Pjuskete?

Lag en fin dag!

2 kommentarer

  1. Håper du har hatt en super dag så langt, og at det gikk bra i Lillestrøm og elsker den sjokolade- soyamelken til Alpro selv sååå god!

    1. tingjegliker

      Takk, Henriette! Ja. Jentungen drikker den også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *