Kick Off med Teamjegliker Kull 8

Det er litt utrolig å tenke på. Kull 8. Det hele startet med en personlig erfaring. Noe jeg vokste så mye på innvendig, at jeg ønsket det for flere. Så sa jeg det høyt på Snapchat, og det første døgnet hadde jeg 150 mail fra interesserte. Det var der det startet. Teamjegliker, i april 2015. Og derfra har det utviklet seg til å bli noe helt fantastisk. «Teamjegliker er så mye mer enn diett og trening. Dette handler om å bli kjent med seg selv.» Sitat fra et tidligere medlem, og det kunne ikke blitt sagt bedre.

Bjørn Kenneth og meg. Bjørn Kenneth er en av guttene bak Proteinfabrikken.no, som er vår nye sponsor. Jeg er stolt over samarbeidet vi har startet på. Mannsterke troppet de opp til Avancia Skedsmokorset, hvor vi har Kick Off i helgen. De har holdt foredrag, gitt medlemmene fantastiske goodie bags og servert mat fra dinhelsemat.no.

Dette samarbeidet er ikke halvveis. Det har vært planlagt en stund. Vi har hatt flere møter, vi har snakket om hva som betyr noe for oss. Dette er ordentlige folk som vet hva de driver med. De har erfaring fra bransjen, de har orden i sysakene. Dette samarbeidet betyr noe for dem, på lik linje som det betyr noe for oss. Og jeg skal sørge for at jeg gjør min del av kaka, slik at de kan fortsette å være en stolt sponsor, mens vi er en stolt ambassadør.

Her gir jeg leksjoner i hvordan vi skal bruke Snapchatkontoen til teamjegliker. Det er regler. Og hvorfor har vi regler? Jo, sånn at du som følger teamet skal føle deg bra av å følge dem. Sånn at du som følger skal kunne få inspirasjon og glede gjennom å følge disse fantastiske menneskene som kommer fra overalt i landet.

Dette kullet er et reunionskull. Det er tidligere medlem som får et helt eget kull for å være med på nytt. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget. Det er ikke bare godt for dem som er med, men også for meg som teamleder. Jeg får sjansen til å bli enda bedre kjent med disse menneskene. Til å utarbeide teamet med noen som vet hva teamet er, og va de går til. Og jeg håper at dette kullet vil inspirere deg der ute til å melde deg på det neste. For Kull 9, som starter 2. februar, blir noe helt for seg selv.

Over ser du Lasse Brurock. En barndomsvenn som jeg er veldig glad for å ha i Oslo. Vi gründer oss frem i livet, side om side. Sammen med sin kollega har han startet Bookis, noe flere og flere har hørt om eller tatt i bruk. Lasse motiverte gjengen med sin historie rundt å «gruse på» selv om det er motstand.

I livet mitt finnes det mange fantastiske folk, og jeg liker å la disse menneskene prate til teamet mitt. Dette er folk som har erfart noe, som har lært noe, som har oppnådd noe – som jeg mener er verdt å dele.

Jimmy Westerheim, grunnlegger av The Human Aspect, pratet også til gjengen i dag. Han er en fantastisk foredragsholder som fokuserte på det indre. Hva bor i deg? Hva kan du oppnå? Hvordan fokusere for å oppnå ting som er godt med deg selv? Hvem skal du sammenligne deg med?

Vi er halvveis inn i dag to. Jeg skriver mens coachen prater om diett og trening. De skal ut på en ny reise, de har satt seg nye mål. Dette blir en veldig flott reise som du mer enn gjerne kan følge med på fra utsiden. Gjengen blir godt presentert på Snapchat, men også på Instagramkontoen til teamjegliker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *