Denne leiligheten har kjærlighet i hver centimeter.

I går hadde jeg Alessandra på besøk, og vi lagde som vanlig mat. Stemningen i bildene her beskriver godt hvor koselig det er her inne. Hvordan det er noen som virkelig bor her. I dag er det litt tommere. 9.30 kom en venninne av meg for å fotografere hele leiligheten. I morgen kommer takstmann. Neste helg er det visning. Dette skjer like raskt som jeg tenker. For to uker siden hadde jeg ingen tanker om å flytte. Nå kribler det i magen med tanke på at jeg skal videre.

I bildet på skjermen ser du bilder av stuen tatt for et år siden. Før plisségardinene kom opp. Etter det ommøblerte jeg og byttet på kunsten. Da så det slik ut. Nå har bildene funnet sin opprinnelse igjen. Det sorte bildet skal være over sofaen. De som kjøper burde nesten kjøpe bildene også. De er så fine her.

Alle fargene i leiligheten kan du se her. Badet i detaljer her. Og hvis du vil snoke i masse interiør kan du klikke deg inn her. Blar du til start kan du se den første leiligheten jeg pusset opp i Lørenskog. Denne ligger i Oslo. Perfekt med et par stopp med t-banen til sentrum, men også nært skog og mark.

Marika Mørkestøl ble jeg kjent med en gang i tiden da jeg hadde kontor og fotostudio. Vi satt i samme lokaler på Aleksander Kiellandplass. Jeg hadde jentungen som ennå var baby den gang. Marika driver med boligfoto og jeg synes det er litt fint at hun får ta bildene.

Balkongen er så fin. Ut mot skogen, ingen innsyn. Her er alle årstider tett på. Den ene siden i leiligheten har utsikt til kun grønt over alt, når det er sommer. Og nå, litt grått. Men fremdeles nydelig. Jeg elsker at skogen er rett utenfor.

Og baksiden er som å bo i andre etasje. Det er høyt. Så selv om jeg bor i første etasje har jeg kun ett vindu som er i nærheten, men det også er en halv etasje opp. Jeg hadde nok ikke likt meg hele nede på bakken. Andre etasje er perfekt synes jeg. Også liker jeg å bo i blokk. Selv om jeg så klart en dag vil bo i et hus med en gigantisk hage som gir mye mer jobb enn man skjønner at man får.

Og du lurer kanskje på, hvorfor jeg vil selge noe som er så fint, vakkert og perfekt? Jeg skal videre. Rett og slett. Og jeg skal lage noe nytt, som også er fint, vakkert og perfekt. Og den som kjøper dette verket, er heldig. Masse god energi er lagt inn mellom veggene her. <3

3 kommentarer

 1. Kjempefine bilder av leiligheten, og leiligheten oser kjærlighet gjennom bildene 🙂 Du har kjempefin smak når det kommer til interiør og design.

  Kjempeherlig bilde av Kira <3 🙂 De ligger nå på de merkeligste plasser også 🙂

  Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 🙂

  Purr, purr, fra Toril og kattene

 2. Så modig du er som kaster deg i det! Selv vurderer jeg å flytte med familien da vi ikke trives så godt der vi bor nå. Men mini begynner på skolen til høsten neste år og begynner danne bånd her. Og jeg er redd vi ikke finner ny bolig før neste høst. At valg vant bolig blir forhastet pga tidspress mot skolestart neste år. Og at når mini først har startet på skolen, er det vanskelig å flytte. Redd for tanker om vansker med å bytte skole. At mini ikke vil trives. Ikke få venner.

  Kan du dele noen tanker og erfaring med det å flytte? Særlig for datteren din? Å røske opp og starte på nytt – hvordan er det for barn?

  Hilsen en som nøler, og trenger det lille dyttet for å være modig som deg for å få det livet hun faktisk ønsker seg.

  1. tingjegliker

   Hei, Helen. Om du ikke trives, flytt. Kjenn i stillhet på deg selv. Hvor vil du aller helst bo? Så flytter du. De små er så mye mer tilpasningsdyktig enn vi skal ha det til. Det er viktig at du trives. Velg et sted og gi det tid. I første og andre klasse er det enklest å flytte på seg. Litt vanskeligere fra fjerde og opp, men det også går bra. Jeg byttet skole i sjette klasse. Fikk meg nye venner der og beholdt de gamle i tillegg. Det går fint, ikke nøl, gjør det. Ellers vet du aldri hvor fint dere kan få det. 🙂 Anette Marie

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *