Hvis du ikke elsker deg selv, hvorfor skal noen andre det?

/inneholder produktlenke

I dag har vi snakket mye om det å elske seg selv. Hvor viktig det er å elske seg selv – for å tiltrekke seg mennesker som også elsker seg selv. Hvis vi ikke har det bra i livet så tiltrekker vi oss mennesker som heller ikke har det bra. Likt tiltrekker likt, men det er aldeles ikke sikkert at man ser det. Ofte vet man ikke selv at man har issues med seg selv. Du og partneren har begge noe som ikke er bearbeidet og vipps – så er man i et forhold hvor det havner om å skylde på, ta på seg skylden, fyre opp, krangle og alltid ha noe som tar energi og gir en spenning man ikke skjønner man tar skade av. Om og om igjen, år etter år. Og mange kommer seg aldri ut av slike forhold.

(annonselink) Kjole HER.

(annonselink) Kjole HER.

Det er det samme med vennskap. Å være venn med seg selv. Hvis du ikke synes det er kult å være med deg, hvorfor skal noen andre det? Du må trives i ditt eget selskap. Når du trives i eget selskap, er det lettere for andre å trives i ditt selskap også. Det er nok den deiligste delen ved å bli vokse, så langt man er villig til å lære av feil og hendelser vel og merke.

Litt stillhet. Litt mer alenetid, litt med kjærlighet. Det er viktig å gjøre ting kun for deg selv. Lage te, tenne noen lys, lese i en bok. Kun for deg selv. Det er en fin pekepinn for å se om du har det bra innerst inn. Om du liker deg selv. I så tilfelle burde du klare å være i eget selskap uten å føle at du må flykte. Uten å chatte med noen, se på tv, eller prøve å finne avtaler.

De siste årene har jeg brukt mer tid enn noen sinne, på selvutvikling. Jeg lærer hele tiden noe nytt om jeg selv, og jeg blir glad når jeg finner noe nytt og jobbe med ved meg selv. Det betyr at jeg blir bedre. Jeg forbedrer meg selv og investerer tid og energi i å bli et bedre menneske. For andre og for meg.

Jeg har vært på retreat med Eckhart Tolle. Jeg har vært på Vipassana, et 10-dagers kurs i meditasjon, hvor vi mediterte i 10 timer hver dag. Jeg hadde ikke øyekontakt med noen. Jeg fikk ikke skrive, lese eller prate. Jeg hadde ingen mobil eller noen som helst kontakt med omverden. En reise som forandret meg til det bedre, og som var den viktigste opplevelsen jeg har hatt i mitt liv. Du kan lese om reisen min her.

For en tid siden bestemte jeg meg for å lage et selvutviklingskurs, og jeg har kommet i gang. Jeg vet mange lesere har ønsket seg dette. Kurset har en daglig video som guider deg gjennom kurset på 21 dager. Har du lyst å være en av de første som får beskjed om tilbudet? Jeg gir 70% på kurset til alle som melder seg på listen og ønsker å være den første til å prøve. Meld deg opp på listen her. Du vil motta mail straks kurset er klart.

Lag deg en fin dag 🙂

1 kommentar

  1. ….men noen ganger så kan det å oppleve at ett annet menneske elsker en for akkurat den en er – gjøre at en selv begynner å like seg selv bedre. Noen ganger så må en annen vise oss at vi er verdt å elske gjennom å elske oss….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *