Vil du bli med på treningsreise?

Vil du være med oss til Spania til neste år? Fiks plassen din med en gang så har du noe å glede deg til. Det blir treningsøkter og samhold, nye vennskap og masse moro. Vi har vært i Spania to ganger i året, det er ikke uten grunn vi fortsetter. I tillegg til harde treningsøkter mediterer vi sammen i soloppgang, for de som ønsker det. Det er skikkelig koselig, selv om jeg får latterkrampe i starten av denne videoen. . .

Hvis du vil være med, klikk deg inn her og kjøp reisen din.

Jeg jobber mye med teamjegliker om dagen. Det er første gang det har vært tid mellom kullene til å faktisk videreutvikle det jeg holder på med. Denne tiden er god for meg å ha. I tre år har vi kjørt kull etter kull uten å puste mellom. Kullene har gått over sommer og jul, derfor har det alltid vært noe pågående ustanselig. En lang og lærerik prosess, hvor jeg har blitt kjent med utallige mange flotte mennesker. Som igjen har lært meg noe.

Jeg ønsker fremover at teamjegliker skal ha noe for alle, og det jeg jobber iherdig med å få til! Vi har fått inn en ny online coach som dere kan sjekke ut. Hun lager alle slags dietter, men er selv veganer og spesialist på muskelbygging på vegansk diett.

Hvis du vil være med i Kull 9, kan du sende en mail og søke om tilbud. Les mer om det her.

Mer kommer, og jeg skal oppdatere etterhvert. Ville egentlig spare på alt og komme med det på samme tid, men så er det ingen hensikt det heller. Den nye siden er oppe og går, men den kommer til å bli enda bedre. 🙂

Dette er fra Spania-turen med Kull 3. På bildet er det Therese, Rikke og meg. Therese og Rikke var faddere da, men var selv med i Kull 2. Det var akkurat denne kvelden, på denne restauranten, at jeg spurte om Therese kunne tenke seg å jobbe for meg. I dag er hun fulltidsansatt i selskapet mitt, og jeg er helt avhengig av å ha henne. Hun har stått ved meg i tykt og tynt og kjenner teamjegliker til margen. Det er umulig å ikke bli glad i Therese.

Hvis du vil lese mer om teamjegliker og se noe av det vi har gjort, sjekk gjerne ut teamjeglikerbloggen.no. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *