Jeg har funnet alt du trenger til Halloween!

 annonse//

Å benekte at Halloween har kommet til Norge, er bare nok en måte å være u-kul for barna på. Jentungen går i 4.klasse, og Halloween er meget populært. Det har det for så vidt vært de tre siste årene. I år lar jeg jentungen ha base med venninnene sine her. Jeg skal lage en skummel kjeller for dem, og Halloween-stemning i hele leiligheten. Samarbeidet med coolstuff.no kommer godt med, de har alt vi trenger.

For litt inspirasjon har jeg funnet det enkleste og minst avanserte, som passer barna. Noen av maskene der inne er ikke akkurat noe vi vil vise til barna, så litt uskyldig skummelt er lettere for foreldre (les: mødre) å håndtere. Jeg har valgt sort og hvit maling til ansiktet, og hårspray som gjør håret hvitt. Link til alle tingene nederst.

Spindelvev! Dette var moro. Det er som en liten bommulls-dott i en liten pose, som blir til en mil med spindelvev når man drar det ut.

Kjole for mor og barn, hvis man ikke vil lage dem selv. De er veldig fleksibel i størrelse, så disse kan man ha i åresvis. Man trenger ikke kjøpe nye kostymer hvert år.

Kiara er også klar for Halloween. Hun skal snike seg rundt mellom leilighet og kjeller og lage rare lyder, sier hun.

Kostyme:
Goth prom queen kostyme, som vist på bildet HER.
Ansiktsfarger sort og hvit HER.
Hvit spray til kropp og hår HER.
Brudekostyme HER.

Pynt:
Edderkopp-pynt HER.
Lysholder spindelvev HER.
Papir halloween-dekorasjoner HER.
Lysholder gresskar HER.

Jeg liker Halloween fordi: Barna samles. De leker. De kler seg ut. De har det moro. De er barn. Jeg elsker det, og ungene elsker det. Gleder meg til Halloween. Skal ha på meg den ene kjolen der, ja.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *