Når noen baksnakker venner til deg

Denne uken har gått sinnsykt fort! Jeg løper fra møte til møte, puster mellom slagene, og har sommerfugler i magen. Lurer på om det er ekte sommerfugler der inne til tider. Noen som husker innlegget jeg skrev om det? Jeg må finne det..  Det ble godt lest, det. Fra forelskelse til galskap. Les det her! Moro å gjenbruke tekster som er godt lest!

Jeg står i skrivende stund på kjøkkenet mitt. Klokken er 08.01 og jeg skal være på NXT nede i DNB sine lokaler klokken 09.00. Jeg har lært sykt mye denne uken, og det er spennende. Bildet er fra søndag, men jeg rekker ikke ta noe annet nå. Jeg har på meg en fin, grønn bluse, skjørt og støvletter. Til og med en hårbøyle i håret.

Jeg har prøvd å ta opp noen små tema hver dag på Snapchat. Små hverdagslige ting som de fleste kan kjenne seg igjen i. Når venner snakker stygt om andre venner, som du egentlig liker. Klarer du stoppe det, eller snakker du  med? Det er veldig enkelt å snakke med. Men om du stopper det. Sier at du ikke vil prate sånn om vedkommende, vil du få enormt respekt.

Jeg kan huske tilbake til meg selv, før, da jeg bare ville være en god venn. Så jeg hørte på mye, ville liksom ikke stoppe det fordi jeg ville ikke at vedkommende skulle føle at det ikke gikk an å fortelle meg slike ting.

Men så vokser man litt, så forstår man mer. Og hvorfor skal man orke å være den som tar mot sånt, hvorfor skal man være den vennen som hører på absolutt alt, hvis det ikke gangner noe som helst? Med tiden fant jeg selv ut at det gir meg dårlig energi. Og hvis vedkommende slutter å betro seg til meg av den grunn, så kan det være det samme. Men det er som regel ikke det som skjer. Det som skjer er at vedkommende mest sannsynlig ser seg selv fra en annen vinkel og tenker litt over det.

Det er lett å bli dratt ned. Det er lett å ha noe felles å snakke om ved å snakke ned andre. Så ja, man får god kjemi og har noe til felles. Men er det det man ønsker å ha til felles med venner? Og får du god energi av det? Neppe.

Det var dagens ord om det. Vær rak i rykken, stolt og ha integritet. Hvem er du og hva står du for? Kjenn litt på det. Det er ingenting som er mer tiltrekkende og vakkert med mennesker, er det vel? Det gir en respekt.

Lag deg en fin torsdag. 🙂

3 kommentarer

  1. Hva heter du på snap?

    1. tingjegliker

      Tingjegliker 🙂

  2. Helt enig. Mye negativ energi i baksnakking… Jeg tror det er de færreste som gjør det fordi de har lyst til å spre negativ energi eller være kjipe, og det er vel nettopp derfor det er lurt å sette foten ned om man havner i en slik situasjon. Bidra til å gjøre mennesker mer bevisst på effekten den typen samtalen ofte har… Kanskje?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *