Havregrøt til frokost på en regnværsdag

God morgen! I dag bestemte jeg meg for at jeg skulle dele frokosten min. Jeg er altfor dårlig til å dele oppskrifter, og jeg burde bli bedre på det umiddelbart.

Ikke noe hokus, pokus.
Jeg koker en grøt med vann og følgende: 

Havregryn
Knuste linfrø
Hakket ingefær
Hasselnøtter
Chiafrø
Gresskarkjerner

Med kanel. 

Jeg har barnefri og det er en rolig morgen med P3 på radioen mens regnet drysser ned på skogen i bakgrunnen. Balkong-døra står åpen sånn at lukten av våt høst kan snike seg inn. Skal fikse meg og reise til Bislett for noen møter. Har planlagt å filme litt til teamjegliker-siden, som ikke er oppe ennå, og planlegger teamjegliker-festen. Det er DJ, underholdning og mange ting som skal på plass. Det lander sakte, men sikkert.

K8 er under kontroll. Jeg gleder meg virkelig til å se gamle medlem igjen. Hvis det er noen tidligere medlem som angrer på at de ikke har meldt seg opp, så er det ikke for sent. Følte deg var viktig å nevne. Det er festen som er i hovedfokus for meg nå, og K9 kommer litt på lik linje med den. Selv om det er lenge til. K9 betyr veldig mye for meg og jeg gleder meg til å introdusere mer av hva som skal skje i dette kullet. K7, som avrundes helt samme dag som festen er, skal også på Gardermoen Open til helgen. Jeg tror det er mange spente jenter. Både de som skal på scenen, og de som skal heie på!

(annonselink) Liten digresjon fra oppskriften, men det duftlyset dere ser i bakgrunnen der lukter fantastisk. Kanel. Du finner HER. Om du bruker kode TJL får du 15% (på alt, til og med tilbudsvarer). Mange av lysene er på 50%, men ikke akkurat denne duftes. 

2 kommentarer

  1. Spiser havregryn så og si hver morgen, og er alltid nysgjerrig på hva andre har i havregrøten. Selv benytter jeg fryste blåbær, bananskiver og rosiner.

    Ingefær var nytt for meg, og jeg ble brått meget interessert. Absolutt noe jeg føler må prøves ut!

    1. tingjegliker

      Så kult å lese små biter !!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *