Latter og kos på toppen av Tromsø

God fredagskveld, lesere. Jeg ligger for øyeblikket i sofaen til lillesøster i Tromsø. Anledningen for å være her, er bryllupet til kusina vår som finner sted i morgen, men jeg kom i går og fikk litt tid med Hanne Kristin. Det er helt ærlig, og litt flaut, første gang jeg er og besøker henne mens hun bor her. Opprinnelig er hun fra Senja, hvor vi en gang i tiden bodde sammen som små.

I dag gikk vi opp sherpa-trappa opp til Fjellheisen, som ligger på veien til fjellet Fløya. Det er greit oversiktlig å se Tromsøya fra toppen. For det er jo det byen er, en øy.

Ryggen min har vært ekstremt trøblete i det siste, og det faktisk noe jeg må ta på alvor. De siste årene har det vært av og på, med noen perioder verre enn andre, men aldri så ille som nå. I går kveld tok Hanne Kristin meg med til klinikken hvor hun jobber. Hun er fysiotereapeut og jobber på Tromsø Fysioterapi. Jeg har vært på mange behandlinger, men aldri sett så mange triks og metoder som hun brukte for å finne feilen hos meg.

Til slutt satt vi igjen med to ting. Den ene er at hofteledds-bøyerne mine er altfor stramme. Det skjer enkelt ved mye sitting og for mye svai i ryggen, som jeg har hvis jeg står rett opp og ned. Og på venstre lår har jeg en muskel som er latterlig stram. Jeg fikk øvelser for å rette opp dette, og jeg skal fokusere ekstra masse på magen og hvordan jeg tilter hoften, i seks uker. Det er tiden det tar for å gjøre de riktige magemusklene sterke nok, i følge denne skjønnheten. Stedet hun jobber på er en Red Core-klinikk.

I dag har det ikke skjedd mer enn denne turen, som er verdt å avbilde. Jeg har jobbet en del. Vi har en stor fest i vente med teamjegliker, og vi har et tilbud som skal kjøres ut veldig snart. Early Bird-tilbudet kan man melde seg opp på frem til søndag, når det sendes ut. Du kan sette deg opp her, om du er fristet til å være med på reisen!

Jeg føler ellers at ryggen tar litt av munterheten min, det liker jeg ikke noe særlig. Energien er litt lavere enn jeg skulle ønske at den var. Jeg håper at alt er sol og lys når jeg våkner i morgen, for det blir hektisk frem til mandag nå. Jeg skal fotografere en baby i morgen tidlig, så skal jeg i bryllup hvor jeg også fotograferer. På kvelden skal jeg reise hjem, og lander ikke før halv tolv på kvelden. Søndag morgen starter vi på samling tidlig i Asker. Gleder meg masse til å se disse jentene igjen nå, dette er siste gang de tar formbilder, og nå skal de starte på en re-diett for å balansere mest mulig til normalen før de slippes fri igjen. Heldigvis har mange av disse jentene meldt seg opp på Kull 8, så da får jeg ha dem i stallen litt til! Er det innafor å si stallen?

Nå skal vi se på Idol her. Det er sånn hverdagsliv her oppe. Koselig å få det litt i blant også, når man lever i sus og dus hele tiden ellers. Jeg sitter i sofaen med lillesøster og kjæresten hennes, som jeg møtte for første gang nå. Det er så godt å se når gode mennesker finner hverandre. Forhold som lyser balanse og kjærlighet. Ro og tillit. Kos.

God fredag, alle sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *