Her er den nye høstkolleksjonen til Lindex

Innlegget inneholder produktlenker//

For en fantatisk helg, tenkte jeg. Men det er faktisk fredag. Vi kom i går, reiste direkte på showrom. Det er helt annerledes å se alle klærne når de henger på denne måten. Så mye enklere å se helheten i hva man kan sette sammen, i forhold til når man er i en butikk. Alle butikker skulle nesten vært som et Showrom. At det heller var avdelinger i ulike størrelser! For en idé. Ler.

Vi spiste nydelig mat og fikk prøve litt klær. Jeg har tatt på meg to av favorittsettene jeg kom over. Har blitt så glad i vide bukser, og jeg elsker at de er høye i livet. Tror ikke jeg kommer til å gå tilbake på det, selv om Miss Sixty skulle kommet på mote igjen!

(annonselenker) Genser HER. Bukse HER.

(annonselinker) Denne buksen finner du HER. Den er løs, vid og myk, men legger seg kjempefint over rumpa da den sitter godt og høyt i livet. Genseren er lengre enn du ser. Sjekk den ut HER et eller annet sted.

På hotellrommet stod en goodie-bag med mitt navn. Det er alltid så hyggelig å sjekke inn og finne en pakke på senga! Ikke at det er dagligdags. Opplevd det noen ganger.

Scandic Hotel, Downtown Camper heter hotellet. Veldig fint. Og rett over veien var vi og spiste, på en restaurant som heter TAK. Helt nydelig, burde sjekkes ut. Fantastisk utsikt over Stockholm, med en bar på taket!

Nå har jeg pakket, drukket kaffe, og skal komme meg ut til taxien med de andre. Jeg elsker denne jakka, forresten. Link til den HER (annonselenke).

Nå er det hjem til Norge og være mamma! God helg 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *