Me: Located in Stockholm with Lindex.

produktlinker i innlegg//

Jeg og meg i verden. Jeg elsker det. Jenta dro på skolen, jeg dro til Stockholm. På flyet møtte jeg en del av jentene som skulle reise, og da vi landet og kom oss av flyet var det en hel drøss av oss. Så, vi er en stor gjeng med influencere på tur, med Kathrine Sørland i spissen. Jeg digger den dama, og resten av gjengen er helt fantastisk! Team Lindex.

Vi tok taxi til showrom, og fikk straks se høstkolleksjonen til Lindex. Wæo! Jeg skal legge ut litt smakebiter i morgen. Det er så mye fint, og det er så mye bra bak kulissene som skjer. Lindex tar grep for å gjøre produksjonen av klær bærekraftig. Fra materiale til de som sitter og lager klær. Litt om litt skjer det, og de har skjønt at man må være med på denne fantastiske trenden som heter: Å ta vare på hverandre og jordkloden.

Etter at vi hadde kikket rundt fikk vi servert en helt fantastisk lunsj før vi reiste videre til hotellet. Reiste og reiste . . vi gikk ned veien. Jeg føler meg privilegert som får være en del av dette, og stolt av det de presenterer. Jeg er på riktig side av bordet på en måte. Om det er mange aktører fra motebransjen som sitter rundt bordet, vel og merke.

(annonselinker)
Jakke og Bukse fra Lindex (fant ikke direktelinker). Sko BRONX. T-skjorte HER.
Klokke Daniel Wellington. Øreringer HER.

Bildene er tatt av Kaja Marie, og redigert av meg. Det er også hennes solbriller jeg har på meg.

Jeg sitter på hotellrommet nå, mens de fleste er på shopping. Har for mye å gjøre, og synes det er herlig og sitte å skrive for meg selv. Har en hel del å gjøre fremover, men vil også ha fri i helgen. Vi skal være her til i morgen formiddag. I kveld skal vi på TAK og spise. Vi bor på et Scandic Hotell, Downtown Carper. Det er skikkelig fint, og på rommet har de kildesortering! Nice.

Nå skal jeg ta meg en luftetur alene snart, og kanskje meditere litt før kvelden starter. Når man blir vant til å meditere, er det et lite høydepunkt i dagen. Alt bare stiller seg inn der det skal være, på en måte.

Lag en fin dag. Og husk at du kan melde deg opp på Early Bird-tilbud til teamjegliker Kull 9. Da må du klikke deg inn her og registere mailen din. 🙂

2 kommentarer

  1. Så herlig. Lindex har fått inn så mye fint, synes jeg. Jeg tipset om bloggen din i reportasjen med meg i Nouw-magasinet. Håper det er ok 🙂 Kos deg masse videre! Her kan du lese reportasjen om du vil:
    https://nouw.com/magazine/livet-mitt-har-tatt-mange-helomvendinger-6275

    1. tingjegliker

      Gikk inn og tittet! Så utrolig hyggelig å lese 🙂 tusen takk !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *