Dette har jeg i dusjen!

//Inneholde produktlenker

I dag skulle jeg stå opp 06.00. Det var planen, virkelig. Jeg våknet, men sovnet igjen. Rett og slett fordi det var så godt å ligge inntil den vakre ungen min som kom hjem fra ferie i går. Plutselig våknet jeg litt over ni, av at hun stop opp.

– Ikke stå opp, mamma! 

Det er typisk ungen min. Står opp og lager frokost og kaffe og det hele.

(annonselenker) Elsker denne t-skjorten. Og igjen, ny favorittbukse.

Jeg har aldri forstått at det kan være interessant, men får jo spørsmål titt og ofte om det ene og det andre. I dette innlegget tenkte jeg å vise dere hva jeg har stående i dusjen. Det er ikke mye hokus pokus, jeg er enkel av meg. Vil jeg tro.

The Dude Detox HER. Mario Badescu Scrub HER. Mario Badescu foaming cleanser HER. Silver Shampoo HER. Silver Balsam HER. Divine Shower Cream HER. Bubbles-serie for barn HER.

—–

Alt jeg linker til her, er fra karma.no. Hvis du bruker kode TJL på produktene får du 15%. Også på tilbudsvarer. Det blir dobbelt opp om du skjønner. Og det gjelder alt på karma.no. Grunnen til dette tilbudet, det er teamjegliker sin sponsor.

Så enkel er dusjen. Starter fra venstre. Det er en stor balsam-flaske fra HEMPZ. Det er bare å rote i arkivet mitt for å se hvor lenge jeg har brukt denne. Sjampoen er tom, og det er ute av produksjon. Jeg har brukt disse siden jentungen var baby!

The Dude Detox. Sjampoen som har fått den hederlige plassen, er egentlig for menn. Vel, jeg elsker den! Lukter himla godt. Har du en mann, eller er du en mann. Kjøp den!

Dr. Greve har jeg. Og den trenger jeg ikke forklare. Den er i butikken. Den er for det intime. Jeg har aldri likt asan.. føler den svir?

Mario Badescu begynte jeg for alvor å bruke etter at huden min gikk gjennom en vegansk detox? Noe skjedde, mye skulle ut. Nå ser det ut til at det har roet seg. Jeg brukte litt for mye produkter og hadde litt vel mange rutiner før sommeren. Endte i at jeg kuttet ned og vasker meg nå mest med rent vann, men bruker disse to rensene annenhver gang cirka, sånn hver tredje dusj. Av disse to er skrubben favoritten.

Jeg har sølv-shampoo fra Waterclouds. Med balsam. Har ikke noe spesielt forhold til dem, men det er de jeg bruker nå. Jeg har også en fra Jarmann som er skikkelig bra, men opplevde at den var litt for bra. Håret ble veldig raskt lilla, det opplever jeg ikke med disse.

Watercloud sin dusjsåpe har jeg også. Den elsker jeg. Og den har body lotion som hører til. Den lukter sykt godt! Brukt opp min og skal hente mer i morgen!

Bubbles. En serie for barn. Økologisk. Kjempefin, og jentungen synes det er litt kult med egen sjampo, balsam og såpe!

Sånn, da fikk dere et lite innblikk. Da skal jeg komme meg til behandling for ryggen, i Lørenskog, av alle steder. Savner litt å ha bil i akkurat sånne situasjoner. Lag en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *