For et fantastisk liv jeg har!

Å komme hjem til leiligheten var som å komme hjem til meg selv. Ikke bare i hjemmet, men i meg selv. Herregud, som jeg har kost meg bare siden klokka var 21.00 i går kveld og jeg kom hjem! Musikk, dusj, mat, naturen utenfor, palo santo, egne tider, avkoblet. Og ja, jeg sletta min private facebook-konto i går kveld. Det hadde jeg planlagt lenge, og akkurat i går etter bryllup og kommunikasjon skulle det skje. En mindre ting å bruke tid på, en mindre kanal å bli nådd gjennom. Vi er altfor tilgjengelig for alle, til alle døgnets tider.

Halv ti ringte det på døra, da fikk jeg besøk av jentungen før hun skulle videre på ferie. En halvtime med kos og gjensyn. Det var et deilig møte nå og et avbrekk i savnet som oppstår når hun er ekstra lenge vekk. Ukene som vi vanligvis har går fint, fordi det er vane. Men hvis jeg har hatt henne ekstra lenge, merker jeg det mye mer. Som vi gjør på sommeren.

For et liv jeg har!

(annonselenke) Skjørt fra Lindex HER.

Jeg kjenner så mye kjærlighet i dag, og jeg trengte dette skikkelig. Etter heftige dager på reise har jeg ikke hatt skikkelig tid til å kjenne på meg selv. Men nå sitter jeg i leiligheten min og er takknemlig for alt jeg har i livet mitt. De siste ukene har jeg vært mye med familie og venner fra barndommen og langt tilbake. Jeg har en plass å bo, jeg styrer dagene mine selv. Jeg har venner som jeg har funnet på livsveien, og det kommer alltid inn nye ettersom man endrer vei og får nye interesser.

Livet er tidvis vanskelig å helt sette pris på når alt går raskt. Men så bremser man opp og bestemmer seg for å få med seg selve livet. Å være avkoblet og tilstede med seg selv eller med venner, er så viktig. Jeg kan kjenne en rus av glede i meg nå som alt er stille. I dag har jeg trent med Marius, og etterpå gikk jeg hjem. Jeg tok banen ett stop, men fant ut at jeg ville gå mer. Så gikk jeg litt til.

Jeg har lastet ned min første lydbok. Sapiens. Og den boka jeg startet på i forrige uke er jeg ferdig med. Omgitt av Idioter heter den. Nå har jeg en på engelsk, på ørene. Så kan jeg gå turer samtidig. Må ha mer effektive dager fremover. Jobbe hardt når jeg jobber, og koble helt av når jeg er ferdig.

Jeg har bevisst snakket mindre med venner i telefonen, og brukt mer tid på å lese og kjenne på egne følelser og meninger. Det har vært viktig å hente meg inn til meg selv. Kjenne hvor godt jeg har det i eget selskap igjen. Og nå er jeg der. Det gjør meg skikkelig glad. Så er det bare å dypdykke mer i det.

Trening og god mat er så viktig for hodet og kroppen. Det er godt å kjenne seg ren og lett til fots. Å prioritere helsen er det viktigste i livet. For å ta vare på andre må man ta vare på seg selv først. <3

Det er godt å være med like mennesker, som forstår. For det er ikke mange som skjønner at det finnes flere ting enn det som er der ute. Og det er her inne.

Eneste vei ut, er innover. Sa en god venn. Gustav, så klart.

Livet er så fantastisk, og alle fortjener å føle det. Jeg er glad i meg selv nå. Jeg er ikke redd for å dø. Jeg ser på livet som en erfaring og en lærdom, og jeg vet at det er mere. Hele meg vet at det er mer etter dette, og det er den deiligste følelsen i verden. Det er den følelsen man kan søke når det stagnerer, når man trenger å zoome ut. Alt ordner seg, det er ikke farlig. Se på livet som en lek. Det er om å være god mot seg selv, slik at man har god energi og hensikt med å også være god mot andre. Og vær gang man er god mot noen, blir man belønnet med en like god følelse.

I alle valg man tar, sår man et frø. God karma, dårlig karma. Alle frø spirer litt her og der mens vi lever. De spirer i form av hendelser. Hvilken hendelser vil du så? Det er så enkelt, og det handler også om hvordan du snakker til deg selv. Er du snill mot deg selv? Ja, da skal du få belønning for det også.

Lag deg en fin kveld. Les bøker, bli opplyst. Kjenn på det å lære av egen interesse, kun for deg selv. Det er godt det.

4 kommentarer

 1. Det er så forfriskende og godt å lese det du skriver. Du er et fint og viktig tilskudd i bloggverdenen. Og i den virkelige verdenen, selvfølgelig. 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk 🙂

 2. Sapiens er en fantastisk bok som fremmer mange interessante aspekter med samfunnet nå vs tidenes morgen! Hva tenker du feks om det at reising egentlig kan ansees som en overfladisk og romantisert del av menneskets lyster, noe man ikke hadde anledning til før, og dermed ikke «trenger»?

  1. tingjegliker

   Jeg tenker at vi alle er nomader og enkelt kan forflytte og ha hjemmet i oss der vi er.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *