Apple og Samsung ble enige om utgang?

//Innlegget inneholder produktlenke.

Hater å starte innlegget med en sånn tekst, men reglene har blitt slik. Jeg hadde en fin morgen med jentungen som det var litt vemodig og si hade til. Nå er det også litt lengre til jeg ser henne, for hun er på ferie med pappaen i et par uker. Jeg løp meg runde i skogen, så kom Therese. Da hadde jeg 30 minutter. Ikke startet å pakke. Pakket, dusjet og skravlet. Så mye på hjertet. Jobb og privat om hverandre. Jeg elsker å prate med Therese. Hun vet alt om meg. Absolutt alt. Og jeg betaler henne for å holde munn. Neida, jeg gjør ikke det. Eller, hun har taushetsplikt i jobb. Og jeg skravler mye på jobb.

Jeg var usikker på jeg husket alt. Men jeg glemte lader. Jeg har Samsung. Har du iPhone, så går det bra. Men Samsung, det er liksom litt utenfor fellesnevneren eller noe sånt?

Jeg landet i Bodø klokken tre i dag. På vei ut av flyet var det en utelansk herre som ville bære kofferten. Det var sjelden vare! Men veldig hyggelig. Selv om jeg så klart klarer det selv også. Lite visste han om ryggen min som er litt amøbe om dagen. Om man kan bruke det ordet. Så det passet i grunn bra.

Jeg spaserte lykksalig i regnet hjem til Kine som bor like ved. Regn. Det var deilig. Hentet en bil, og hentet henne på jobb på City Nord. Hun driver Gina Tricot der. Som har fått veldig mye fint. . jeg sa bare at vi måtte ut. Ingen window shopping nå. Vi tok en kaffe på Jordbærpikene og jeg fikk sendt en mail som hastet. Så kjørte vi hjem til gudbarnet mitt på to år. Det var koselig. Den alderen er episk med barna.

Kjæresten til Kine hadde en lader til meg. Han hadde en ny mac. En Apple. Og mente at laderen passet min. Jeg ristet på hodet og trodde ham ikke. Men joda. Apple og Samsung har visst blitt enige. Mini-USB er den nye kontakten som mobiler og macer skal ha fremover? Alle skal ha like? Jeg er sjokkert. Men glad.

Hadde vært litt mer idyllisk om det var kubber og flammer i den ovnen eller? Sykt fin blomst.  Finner pokker meg ikke kjolen jeg har på meg på nett, men den er deilig å reise rundt i. Den var på 70% i butikken i sommer. Men buksa som mange lesere spør etter, som var utsolgt på nett, er nå tilbake. (Annonselink) Link til bukse HER.

Spezy hentet meg hos Kine, og nå er jeg hos henne alene mens hun er på jobb til i morgen. Det er første kveld alene på veldig lenge kjenner jeg. Har mye å skrive, mye å gå gjennom, rett og slett mye å gjøre. Det er godt å være alene da.

Tilbake til ladere. Trodde jeg kunne få til å lade her. Men Spezy har den litt eldre Samsung. Så ringte jeg etter internett. Hun bruker bare fra mobilen. Pokker. Så jeg kan bruke min mobil med nett til macen, men den er snart tom for strøm igjen og da er jeg stuck. Hun fikk da en venn til å komme innom meg med en lader med riktig utgang.

Fantastisk. Vi er så avhengig av ladere at det er komisk.

Energien min dalte plutselig når jeg ble sittende her. Kjenner meg litt surrete i hodet, vært mye reise og mange mennesker. Planen for å hente meg inn for å jobbe til langt på natt, er følgende: Meditere i 45 minutter. Jogge en tur i frisk luft. Drikke kaffe og jobbe.

Det er ikke bare, bare å være et A-menneske, men også et B-menneske. Jeg vil egentlig aldri sove. Kveldene og natten er så deilig fordi alle sover og man får fokusert litt alene. Morgenen er også episk fordi hodet er rent og ryddig. Jeg liker også følelsen av å være oppe før alle andre.

Jeg tror løsningen må bli å få inn noen rutiner for å stå opp latterlig tidlig. Om jeg legger meg med ungen tidlig, og står opp tre på natta og jobber? Alt er vel mulig om man får det inn i rutinene? Neida. Vi tar en dag i gangen.

I morgen skal jeg hjelpe brura litt på dagtid, og på kvelden skal vi finne ut hvor vi skal ta bryllupsbildene på lørdag. Kine hadde en kjole jeg kunne bruke i bryllupet, så da slipper jeg tenke det. Nei, jeg har ikke tenkt en tanke på det før i dag. Det er meg. Men det løser seg alltid, sant?

Nå skal jeg meditere og roe kropp og sjel. Jeg har drukket  a l t  f o r  m y e  k a f f e ! ! ! Ikke bra. Jeg vet at det kan bli for mye, men glemmer det noen ganger.

Litt mer av den deilige kjolen. Og den fine leiligheten til venninna mi. Trives her. Minner meg litt om min første leilighet. Må være det lyse gulvet og karmene som gjør det. Nå skal jeg slutte å skrive. Er det noen som har tips til god musikk, forresten? Jeg liker sånne feelgood-låter. Som bare får deg til å føle at livet smiler og at alt er fantastisk, om du skjønner?

Prekas.

2 kommentarer

  1. Det heter USB C og er genialt
    Ang sangtips, kygo – permanent? Du har helt sikkert hørt den. Blir alltid glad av den hvertfall

    1. tingjegliker

      Aha, kult. Jeg setter på låta nå. Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *