Bilder fra helgens samling med teamjegliker Kull 7

Jeg skulle postet dette i går. Ikke i går, som før tolv, men mandag. Nå sitter jeg litt oppe i natten og har bestemt meg for å få skrevet et innlegg før jeg tar kvelden. Prioriterte å meditere en halvtime først. Dagene gikk litt annerledes når jeg har jentungen hjemme. Planen var å blogge da hun hadde lagt seg i går, men det ble jo så sent. Og i kveld . . hun sovnet ikke før klokken var sånn elleve. Men det er jo sommerferie, tross alt. Så jeg prøver å gjøre alle happy, selv om jeg selv må jobbe litt. Vil jo ha henne mest mulig med meg, så hun blir med rundt på litt møter.

I helgen hadde vi tredje samling med Kull 7. Det var en vellykket helg, og det var flere som fortalte meg i etterkant at det var den beste samling hittil. Det er så hyggelig å avslutte en samling med en sånn ordentlig god følelse!

Ikke verst å ha litt babyer rundt her heller. Fadder Silje fikk denne jenta for tre måneder siden. Ja, rett før Kick Off, og jaggu meg var hun på Kick Off også. Den jenta er en skikkelig «to the bone» teamjegliker-jente. Det er deilig å ha så dedikerte folk blant oss. Flere av fadderne har blitt en så stor del av teamet at det er rart å tenke på at de selv var her for første gang i tidligere kull.

Denne helgen hadde vi mye forskjellig på planen. Det fungerer som regel slik at gruppene runderer på ulike poster på lørdagene, mens søndagene har faglig innhold og andre foredrag som motiverer. En gjeng fikk også prøve seg som stuntfolk. ISA (International Stunt Academy) tok de gjennom en lettere opptaksprøve så de kunne se om dette var noe for dem. Om det er noe for deg som leser? Sjekk ut hjemmesiden deres her. (Du får faktisk studiepoeng, og det er støttet av Statens Lånekasse.)

Jannice som driver BeYoga i Lørenskog, holdt en yogatime med de som ønsket det. Jannice kjenner jeg godt fra før av, da jeg selv har vært på Yoga hos henne i flere år. Det er forskjell på yoga-timer og ekte yogatimer. Om det er kun fordi det er butikk, eller om det er fordi at instruktørene faktisk brenner for det. BeYoga brenner for det, og det merkes. Anbefaler alle å ta seg en time der om de har muligheten. Jannice er selv med i Kull 7, sammen med mannen sin. Noe jeg synes er helt fantastisk at de gjør!

En del av gjengen hadde poseringstrening, og ellers var det formbilder og samtale med justering av diett sammen med coachen. Min gode venn Kine kom hele veien fra Fredrikstad med et varelager hun og mannen har kjøpt opp, som de skulle selge ut. Da ble det supertilbud på alt mulig av tøy! Det var lørdagen sin det. På søndag hadde vi foredrag og spørsmål og svar med coachen. Jeg hadde et foredrag, eller mer en prat, om det å leve i nuet. Vi hadde også gjesteforedrag av Cathrine Aschim som delte sin historie fra å være glamourmodell og havne litt utpå, til å finne seg selv. Det var rørende og sterkt, samtidig flott og se hvordan man endrer seg i livet.

Jeg er veldig fornøyd med helgen og gleder meg allerede til neste gang. Nå er det litt mer tid mellom samlingene denne gangen, på grunn av sommerferien. Det er en tid hvor de må være ekstra selvstendige og holde motivasjonen oppe. Det er så fint å høre hvor mye de allerede har fått ut av reisen.

I morgen skal jeg og Therese ha møte angående Kull 9. Neste kull (8), er kun for tidligere medlemmer, og der har det allerede fylt seg opp til å bli en perfekt gruppe. Det gleder jeg meg til. Det blir morsomt å se disse menneskene sammen!

Da tar jeg kvelden, og håper å komme med mer snadder til dere i morgen. Vil jo skrive mye mer enn jeg har gjort de siste dagene, men vil ikke skrive under stress uten å få frem noe som helst fornuftig heller.

Lag en fin tirsdag. Her i Oslo er det veldig, veldig varmt om dagen. Åh. På torsdag skal jeg og jentungen reise ut til Julianne (pilotfrue) og fotografere den lille gutten som har kommet til. Føler meg privilegert og gleder meg masse til å se ham! <3

Avslutter med noen av tilbakemeldingene etter helgens samling. Fine ord må vel deles i blant? Dette er noen av svarene på hva de satt igjen med etter helgens samling:
– Motivasjon, kunnskap og oppgaver fra Gustav.
– Bare gode vibber og avslappende sjel.
– Motivasjon til å fortsette med dietten, og spent på nytt treningsprogram. Gode samtaler med andre i teamet. Setter pris på at du som teamleder tar deg tid til å snakke med oss. Samme gjelder Therese. Dere er rå!
– Motivasjonsboost!
– Sitter igjen med følelsen av at jeg ikke angret et sekund på at jeg ble med i dette fantastiske teamet. Jeg har fått masse ny inspirasjon og er veldig motivert til å komme igang med nytt treningsprogram. Ser frem mot en sommer med mye trening og sunt kosthold. Jeg går foresten mot min første sommer i mitt voksne liv der jeg føler meg vell med meg selv. Kan ikke vente med å sprade rundt i bikinien!  Tusen takk ❤
– Jeg sitter igjen med glede og stor motivasjon for videre jobbing!
– Motivasjon og en utrolig god følelse om at jeg ikke er alene.
– Mye motivasjon og glede.
– Bare positive følelser.
– Beste samling hittil! Jeg kom og var umotivert og lei, jeg drar hjem full av motivasjon og gode tanker. 🙂
– Masse motivasjon og gode inntrykk.
– Motivasjon, enda flere nye venner og lykke.
– Jeg som aldri har hatt noe som helst tro på yoga, meditering eller generelt typisk «alternative ting» er overveldet over både meditasjonen, yogaen og ordene til teamleder – og kommer garantert til å sette av mer tid til det i hverdagen.
– Har fått påfyll av motivasjon, inspirasjon og energi etter helgens samling. Blir så inspirert av både de andre i kullet og av teamleder og foredrag samt god veiledning på posering!
– Sitter igjen med en følelse av stolthet og takknemlighet. Vennskapsbånd som knyttes, jenter som forteller meg at det er inspirerende å følge meg, og jeg selv som blir utrolig motivert av andres fremgang. Det er et rørende samhold og jeg føler virkelig at kull 7 er et helt fantastisk bra kull som løfter hverandre opp og frem! Og helt rått å prøve yoga for første gang, det ga virkelig mersmak. Du, Therese, Gustav og Christian er bare helt fantastiske og jeg digger dere virkelig! 
– Jeg sitter igjen med ny motivasjon til å klare mine mål.
– Masse gode følelser og ny motivasjon! Veldig fornøyd 🙂
– Sitter igjen med ny motivasjon til å fortsette reisen! Er litt demotivert noen dager og det er tungt. Men etter samling med mye råd og nye innspill så blir dette bedre!
– Motivasjon, godfølelse og ny lærdom. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *