Farlig å shoppe på natten!

//annonselenker Nelly

Klokken er 00.30 og jeg skulle jobbe veldig intens her. Plutselig havnet jeg (don´t know how..) inne på Nelly og begynte å rote meg inn på masse dødskule plagg som jeg fikk lyst på. . . Tenkte det var en evighet siden at jeg faktisk gjorde noe som dette, så jeg testet det nye verktøyet i plattformen min og lagde en liten collage med det jeg hadde mest lyst på. Altså. . mest lyst på av den lille tiden jeg satt der. Kunne sikkert laget ti ganger så mye av dette.

Herregud nettshopping sent er jo helt magisk. Jeg ser på så mye og føler nesten at jeg har shoppet uten at jeg har det. Kan ikke ta alt dette, men vil velge noen av dem. Det gule skjørtet? Sikkert kulest med vind i, men jeg kan sørge for å alltid gå raskt når jeg bruker det!

Hvilken nettbutikk er din favoritt? Jeg har mest brukt klær fra Lindex i år, men jeg trenger faktisk litt mer sommertøy. Egentlig mest undertøy. Jeg har gått opp i vekt (plager meg ikke) og oppdaget at trusene mine plutselig ikke passer. Det er sånn passe irriterende da jeg hater stramme ting. Spesielt truser. Ingen vil gå med for små truser!?

Jeg shoppet mye på Nelly for et par år siden. Føler jeg har vært rå på å finne passe billige ting, som varer. Noen av plaggene bruker jeg veldig mye, mens noen ganger har jeg bommet og det har ikke passet i det hele tatt. Da har det blitt gaver, gitt bort til noen som trenger det, eller solgt.

Vel, det var nattinnlegget sitt. Nå vet jeg ikke om jeg skal jobbe mer, eller om jeg skal sove. Stå opp tidlig i stedet  . . Jeg jobber med en betalingsløsning akkurat nå, for å selge første avsnitt av boken min. Hørtes rart ut, men jeg tenkte det kunne være en kul ting å gjøre. Så kan de som vil, være med meg i prosessen og gi meg tilbakemelding. Det blir jo en veldig «stole på»-prosess, da det er ytterst personlig å dele teksten på noe som overhodet ikke er ferdig. Men så tror jeg det hadde vært veldig spennende også.

Skrives i helgen!

2 kommentarer

 1. Hei!
  Først må jeg bare si att dette ikke er kritikk og jeg digger både deg og bloggen kjempe mye
  Men du er veldig opptatt av miljøet og att man skal ta vare på det, samt ikke kjøpe for mye ting og ta vare på det man har, så hva tenker du da om og reklamere for Lindex og nelly som «spyr» ut klær til bloggerne og forurenser enda mer.? Når det skal være sagt er jeg ikke noen miljøforkjemper og gjør veldig lite der for og være helt ærlig, bare tenkte på ditt syn siden du er opptatt av så mye annet sånt, og for alt jeg vet så kan det hende det ikke er så skadelig med masse nye klær
  Ha en fin dag

  1. tingjegliker

   Hei, A. Det er helt i orden. Å fronte klær har vært en del av det jeg gjør som også bidrar til inntekt via bloggen. Jeg prøver å velge litt smart i forhold til hva jeg velger å promotere, men det er ikke mitt sterkeste bidrag til verden akkurat nå. Jeg gjør noe, som å spise vegansk og inspirere på den delen. Og jeg plukker søppel og er bevisst på naturens side. Det er mange ting man kan ta tak i, men det er ikke lett å gjøre alt på en gang. Så det er vel svaret. Og at man ikke kaster, men gir klær til de som trenger det. Eller selger det. Noe gammelt for meg er noe nytt for andre. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *