Lillesøster på besøk

Deilig morgen. Jeg kom hjem sent i går, etter at jeg hadde vært hos daten min. Det var så koselig å komme hjem til en sovende lillesøster. Hun kom hit i går kveld og blir i et par dager. Jeg sto opp og lagde frokost til henne og meg. Vi spiste, drakk kaffe og oppdaterte oss på livene til hverandre.

Nå skal jeg på trening, samtidig som jeg leverer tilbake bilen jeg lånte i går av Mari. Det er så deilig å ha venner som ikke stusser på å låne bort bilen om de ikke trenger den selv. Jeg gjorde akkurat det samme da jeg hadde bil. Ikke en så big deal kanskje, men det er så godt å kjenne på tilliten man har til hverandre.

Etter trening skal jeg rett hjem og jobbe litt. Så har jeg ansiktsbehandling igjen og deretter skal jeg i et nytt møte på Majorstuen. Hvis det møtet går bra, så skal jeg fortelle om det etterpå. Vi fastsetter også aktivitetene og foredragene før neste samling med teamjegliker, hvor vi tester noe nytt. Det kan bli spennende! Vi har samling neste helg, men før det skal jeg til Nord-Norge. Skal være på Sortland fra mandag til fredag. Kan ta fotooppdrag mens jeg er der (!!). Gleder meg til å komme hjem til Nord i noen dager, men det blir ikke ferie. Skal jobbe med egne ting og hjelpe pappa med noe foto til hans firma. Og jeg tipper det ikke er like varmt som det er her i Oslo. Lillesøster sa i alle fall at hun ikke var vant til denne varmen. Deilig å komme litt til syden da, selv om det regner i dag!

Lag en fin dag, nå må jeg løpe! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *