Siste dag med visitt innom Desenzano del Garda

//Inneholder annonselenke til Lindex

Siste dag på reisen. Dagene har gitt oss så mange opplevelser at tiden blir annerledes. Venezia kjennes mange dager unna, men vi var jo der fra mandag til onsdag. Nå er det fredag og hjemreise.

Vi stusset over at vi hadde fly hjem så tidlig på fredag, da vi kunne fått en dag der også. Som om at Universet hørte oss, tikket det torsdag formiddag inn en melding om at flyet var kansellert og at en ny rute var fikset for oss. Fem timer senere enn først bestilt. Det ga oss tid til å kjøre innom Desenzano del Garda, som pappa hadde anbefalt oss. Stedet lå cirka 20 minutter unna Sirmione hvor vi har sovet to netter.

Jeg fikk tips om en app for litt siden. Den heter Happy Cow og viser veganske og vegetarianske steder rundt om i verden. Via appen fant vi dette stedet i Desenzano. Her fikk jeg endelig en god dose med tofu, som jeg har savnet i flere dager. Restauranten het Trattoria Alessi.

På utsiden var bord og stoler plasser i bakken i en gata som om at det overhodet ikke var noen bakke. Jeg tenker at dette ikke hadde skjedd i Norge. Vi ville sett på bakken og tenkt at her var det umulig å sitte. Mens her har de plassert bord og stoler hvor det ellers er umulig. Sjarmerende.

Servicen her var upåklagelig, og vegg i vegg kom vi over den kuleste butikken jeg har sett på lenge. Her var det kunst, og mange ting jeg nesten gråt etter å eie. Det ligner ikke helt meg, men når jeg først ser noe. . .  Disse kulene med jordkloden, beveger seg. Inne i kulen snurrer kloden rundt og rundt, på grunn av lyset fra utsiden. Ingen strøm. Hvis det er mørkt i rommet, stopper dem. Om du tar dem med på andre siden av jordkloden, snurrer de motsatt vei.

(annonselenker) Toppen fra Lindex HER. Shorts HER.

Fikk meg sorbet av sjokolade og mojito. Episk. Vi ble sittende lenge på en benk og se utover Gardasjøen. En liten edderkopp klatret litt på meg og jeg hadde en egen liten fotografering av den på hånden. Etter litt tid her begynte vi å kjøre mot flyplassen i Venice.

Hjem, kjære hjem. Ingenting i meg vil egentlig forlate den deilige boblen med fravær av tid og forpliktelser. Å være her med ham, uansett utfall. Uansett hva det betyr. Uansett om vi aldri skulle se hverandre igjen. Denne reisen var magisk på alle måter, og jeg tar den med meg i hjertet mitt.

En annen del av meg gleder meg til å jobbe med alle de tingene jeg ser så klart fra avstand. Jeg gleder meg til å ta tak i diverse som jeg har på tapeten. Jeg har så mange muligheter, og det er ikke alltid lett å vite hva som er riktig å gjøre. Men noen ganger kommer det tydelig frem, og da er det veldig godt.

Takk for opplevelsen, Italia. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *