Jeg møtte tre store stjerner i dag!

Denne dagen har vært lang, men bra! Jeg våknet 6.30 i et telt med tre jentunger. I natt var jeg nemlig en av de voksne som meldte seg til å sove med klassen til jentungen. De hadde avslutning med telttur. For en tur! De bada, og de bada, og de bada. Siste bad ble avsluttet 21.30. En sommerkveld de vil huske. Slike tiltak er fantastiske.

Så startet det litt kaotisk. Jeg hadde sovet maks en halv time i gangen, og det var hardt og vondt. Neste gang skal jeg ha blås-opp-madrass. Liggeunderlag funker ikke mer, jeg er for tung, eller for gammel. Uten pute var heller ingen suksess, men barna sov godt.

Klokken var rundt ni da jeg var hjemme. Jeg trenger hodet mitt om dagen, da det er mye jeg må ordne og få på plass. Derfor er det så viktig at jeg prioriterer å meditere, noe som gjør at jeg klarer å fokusere ekstremt mye bedre gjennom dagen. En time meditasjon, deretter frokost og bekledning. Første møte startet tolv, og jeg møtte Therese utenfor. Dette møtet skal jeg prate mer om snart, men i dag vil jeg heller fortelle om mitt andre møte:

Nye klær! Badedrakt HER. Shorts HER. (annonselenker)

Jeg ankom Bislett Stadion 13.35. Therese ble med hit også, for å hjelpe meg litt med bilder. Varmen var så heftig at jeg kunne kjenne svettet piple ut gjennom porene. Det er på en måte så varmt at man ikke kan kle av seg nok. Og det er så deilig på samme tid at man ikke kan klage. . Det er jo helt sinnsykt, eller hva?

Alle oppe i nord burde ta turen til Oslo et par dager. Billig sydentur. Trenger ikke reise noen andre steder når det er så deilig og varmt her!

Oppdraget jeg skal i gang med, er for Gjensidige. Jeg skal ikke skrive om produktet ennå, men kommer til å gjøre det 7. juni når jeg har «go» på å dele det. Derfor kunne jeg ikke dele flere bilder, for jeg kan ikke røpe hva som står på fremsiden av t-skjortene våre heller! Den første stjerna jeg møtte var Arne Scheie. Jeg registrerte det først mens vi hilste.

Jeg løp ikke. Jeg sto bare sånn. Vi tok et til bilde idét jeg «startet å løpe». Det så skikkelig teit ut. Valgte å ikke beholde det bildet. Til det beste for alle.

Det jeg kan fortelle, er at det handler om plogging. Det er en kombinasjon av å plukke søppel, og jogge. Jeg vet ikke om man også har skjønt hvor nært det er ordet «blogging», men jeg føler det er meninger det også. Dette er noe jeg brenner for! Hvor deilig er det ikke å begynne å bry seg om verden, på samme tid som at det skjer rundt deg? Det settes mer og mer fokus på det, og jeg håper alle skjønner hvor lavmål det er å kaste søppel ute. Det er på ingen, over hodet ingen, måte kult å kaste søppel ute.

Neste gang du ser noen kaste noe, kan du med et smil si: «Unnskyld, jeg tror du mistet noe.»

Kjempekult å hilse på Christina Vukicevic. Hun var en sånn man bare digger å møte, fordi hun sprer god energi rundt seg før du i det hele tatt har rukket å hilse på. Smittende smilevesen! Hun hadde sett noen bilder jeg har tatt, og roste meg for det. Ble litt kry da. Det er noe jeg liker å få ros for! Tekst og bilde.

Mange tror det er stas å høre at man er pen, etcetera, etcetera, men det faktisk ikke sammenlignbart med å få tilbakemeldinger på noe du skaper fra innvendig. Man er fin så lenge man er glad og har det bra, tenker jeg. 

Nå ser det ut til at vi har en liten shoot å planlegge også, hvor jeg får fotografere henne. Det hadde vi begge lyst til, og denne sommeren er jo et eneste stort lerret!

Vi hadde et lite scenario som vi filmet hvor jeg skulle løpe bak Christina med en gjeng. Måtte le litt for meg selv da jeg følte at hun så vidt bevegde seg på samme tid som avstanden ble lengre og lengre mellom oss. Trodde jeg hadde lange bein. Vi løp forresten ikke, vi jogga. Eller, jeg løp, mens hun bare gikk lange skritt. Jeg måtte liksom presse meg litt for å holde tritt, mens det tilsynelatende så ut som vi bare jogga sånn skikkelig sakte og smilte og . . ja, så plukka vi søppel.

Jeg fikk også møte Isabell Pedersen, som skal løpe konkurranse om to dager. Vi fikk ikke vekslet like mange ord, men kjempekult å hilse på stjerna som virkelig er i ilden om dagen!

Etter dette var det bare å komme seg på banen og møte jentungen og Gustav. Han var så herlig at han tok vare på henne mens jeg jobba. En veldig sliten jente, som har sovet veldig lite i natt. Da vi kom hjem var det ubeskrivelig med en dusj. . jeg har aldri dusjet  i så kaldt vann her før, tror jeg. Det føltes likevel ikke kaldt ut. Alt er varmt. Og jeg lar ungen min få flere is om dagen. Det er helt forståelig at det er vanskelig å få i seg annet enn kald næring når det er så varmt. Frukt og is av frukt. Vi har mange is i Norge nå som ikke er så ille å spise!

Vi fikk besøk og det ble innetid. Venninnen min Cathrine hadde med seg guttungen og vi lot dem få lov til å finne en film de ville se. De så på UPS!, som ligger på iTunes. Moro tegnefilm med Noas Ark. . uten mennesker. Svalt og deilig inne, med kokte barn som satt halvvåken og så ferdig.

Nå sover hun, jeg skriver litt. Skal meditere en time og ta kvelden. I morgen blir det nok en sykkeltur på meg og jenta, og det er bare tre dager til Venezia! I morgen håper jeg å få til de neste bildene fra gravidfotograferingen til Pilotfrue. De neste er de beste. Jeg gleder til resultatet av å pine oss ned i en sump full av sjømonstre.

Lag en fin helg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *