Fylt med kjærlighet

Da er det veis ende og vi vender snuten hjemover. Uken har vært helt fantastisk og jeg sitter igjen med en god følelse. Jeg hadde vel tenkt å blogge mye mer enn jeg gjorde, men de fleste datatimer gikk til å redigere bilder jeg tok underveis av medlemmene i teamjegliker.

I går var vi ute med båten sammen med Victoria og Luis. Jeg har tatt flere bilder, men rekker ikke se gjennom alle før jeg er hjemme. Sitter nå på flyplassen i Alicante. Vi sto opp 4.30 og tok bussen fra resortet 5.00. Nå er klokka snart åtte, og vi lander i Oslo rundt tolv. Gleder meg til å komme hjem til leiligheten min, som jeg vet at jeg forlot strøken. Det er en god følelse.

Før vi tok kvelden i går, samlet vi oss ved bassenget for å prate litt med alle. Vi hadde en runde hvor alle delte det beste med uken her nede. For en glede å sitte og høre på! Alt fra samhold, vennskap, til å bli pushet gjennom en treningsøkt sammen.

I går kveld hadde også to av jentene en healing med Gustav, som virkelig var bra. Å se at noen blir hjulpet fra blokkeringer eller sperrer på en sånn måte er helt ubeskrivelig.

Jeg sto utenfor leiligheten da hun siste var ferdig. Gikk det bra?, spurte jeg. Hun nikket og smilte og gråt samtidig. Jeg ga henne en skikkelig god klem og kjente bare en enorm kjærlighet som strømmet fra hele henne. For vi har alle uendelig med kjærlighet inne i oss selv, men vi vet det oftest ikke, spesielt ikke når man har holdt ting inne uten å vite hvordan man skal få det ut. Hun fortalte hvor godt det var, selv om hun ikke klarte å slutte å gråte.

Det samme var det med dem begge. Uendelig med tårer. Jeg blir ikke lei meg, men glad. For jeg vet at det er tårer som er holdt tilbake, som skal ut. Ikke alle reagerer likt på en healing, men vi hadde et likt tilfelle på forrige Spania-reise også. Mye bagasje, mye er lagt lokk på, mye er undertrykt. Så kommer det opp, ut, og alt blir lettere og føles så mye bedre når det er prosessert.

Nå må jeg visst løpe til flyet. Ville bare kjapt oppdatere og fortelle at denne reisen med teamjegliker har vært helt fantastisk, og jeg er virkelig glad for at alle sammen har godt så utrolig godt overens. Mye latterkrampe, glede og vennskap. Deilig å ta med seg hjem!

Blogger mer hjemme og deler flere bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *