Musklene vokser fort i Spania!

Vi er tilbake på Oliva Nova. Nå har jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har vært her, men det er mange. Vi har vært her i to dager og kommet inn i rutiner. Til sammen 23 personer på reise. I leiligheten hvor jeg bor er det meg, Therese og Gustav. Ved siden av oss bor Vetle (som filmer) og Christian. Motsatt vei har vi faddere, medlemmer fra Kull 7, og medlem fra K6 og K5.

Jeg elsker at det har blitt slik som det er nå. At flere blir med med, uavhengig av Kull. På den måten er det alltid mulig å føle at man er en del av teamjegliker, selv etter endt kull. Det blir bare bedre og bedre. Fremover er det alltid åpent for alle som har vært medlem, til å kaste seg med på en Spaniatur. Vi reiser om høsten og om våren. Tidlig sommer er det vel strengt tatt nå?

I dag startet vi med morgenøkten på gressplenen her vi bor. I går hadde vi den på stranda. Om kvelden trener vi ved et gym på en stor fotballbane. Litt inne, litt ute.

I dag tok gjengen initiativ til å spille volleyball nede på stranda. Jeg hengte meg på og knipset litt bilder. Det er jo kanskje noe av det kuleste som er, å fange situasjoner!

Her sitter fadderne og spiller kort mens de hører på tekno. For en gjeng de har blitt. Faddere fra K3,K4 og K5.

På kvelden har vi en felles meditasjon ute før vi legger oss. Det har alltid vært deilig å roe helt ned før vi skal sove, og Gustav står for å veilede disse.

I morgen har vi felles middag, uten mobil. Da pynter vi oss og har det litt ekstra koselig. Det er alltid moro å se hverandre i fine klær, etter mange dager i treningstøy fra morgen til kveld!

Jeg sitter nå inne mens de andre mediterer ute. Selv skal jeg meditere i en time i kveld, som jeg også gjør hver morgen klokken 7 med Gustav. Jeg har tatt en del bilder i dag, så jeg prøver jobbe mest mulig når solen er nede slik at jeg får vært litt ute i sola på dagtid. Nå har jeg klart å bli solbrent på ryggen da, så mulig jeg burde holde meg litt unna solen i morgen. Skjer hver gang..  Og ja, jeg har smurt meg. Men med solfaktor 10. Mulig jeg burde tatt i litt mer!

1 kommentar

  1. Hei Anette! Har fulgt deg lenge, spesielt etter team jeg liker ble startet opp. Hadde lenge en plan om å prøve å melde meg på, men så dukket alt dette opp med at så mange jenter falt fra av «årsaker de ikke har lov å snakke om». Har du valgt bort å skrive noe om dette? Jeg har lenge lurt på hva dette egentlig er, fordi det stopper meg fra å søke. Fra deres side virker det som at de er tvunget til stillhet, og det får en jo til å være litt redd for å søke, og lure på hvor ille dette dreier seg om egentlig er? Håper du skriver et innlegg som nøster opp i litt løse tråder og rykter!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *