Tan those curves with MineTan!

(annonse) Grunnen til at jeg først og fremst vil teste MineTan, er at produktene deres er merket vegan. Det innebærer at alle MineTan sine produkter er godkjent av PETA. De er parabenfrie og inneholder ingen skadelige kjemikalier.

MineTan bryr seg like mye om hva produktene inneholder, som hva produktene gjør. Og det er de verdiene jeg selv prøver å få på plass i hverdagen min. Ikke bare i kosmetikk, men også vaskemiddel og såpe. Til gulvet, til benken, til klærne og til kroppen.

Her er meg og mine kurver, på vei til trening. Jeg har akkurat påført Fitness-varianten, uten å dusje.

Spurte daten om jeg hadde for mange valker til å gå i kort topp. Fikk beskjed om at det var deilig. Bare en note til de som bekymrer seg for valkene der ute. Gutta liker deg uansett 😉

Det kule med denne fargen er at man kan justere den litt selv. Smøre på, og skylle av etter en time. Da skyller man i passe lunkent vann, ikke varmt. Kun 45 sekunder cirka. Om du vil ha den mørkere, kan du vente i to timer, eller tre timer. Eller som meg i dag, til kvelden og jeg skal dusje. Når jeg skal trene er det ikke like viktig for meg, men for å unngå merker på klærne– skyll av. Det går uansett av i vask også, når det er sagt.

Under ser dere meg blury uten farge, og rett etter at jeg har smurt på. Fargen utvikler seg i 24 timer. Og den er ikke skadelig på noe vis. Er ikke det digg å tenke på?


Vi vet at solen er fantastisk og gir oss D-vitamin. Men vi vet også at det er farlig å bli brent, og at vi ikke skal ha for mye. Så hvis du vil ha sol bare for å bli brun, så kan du med god samvittighet smøre deg med disse naturlige produktene i stedet. Hansken til MineTan er den mykeste jeg har brukt. Men den fungerer kun med deres egne produkter. Testet den med et annet her om dagen, og de ville ikke samarbeide på samme måte. Interessant.

Alle som kjøper MineTan på nettbutikken tokay.no vil få med en selvbruningshanske gratis. Hvis du er usikker på hvilken farge som passer deg best, kan du sjekke ut guiden deres HER. De har sinnsykt mange produkter innen selvbruning, så da må det være umulig å ikke finne sin favoritt.

Sjekk forrige innlegg HER, hvor jeg testet alle. Vinneren av give away mottar mail i morgen 🙂 !!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *