Har du prøvd probiotika før?

(annonse)

En felles venn koblet meg sammen med gründerne bak dette produktet. Jeg fikk en tekstmelding hvor det stod at dette måtte være noe for meg. Vi hadde et møte som varte i flere timer og jeg fikk se drivkraften bak det hele. Produktet er bygget opp rundt personlige erfaringer med å bruke probiotika.

Jeg har brukt probiotika i over ett år, men da flytende med dårligere holdbarhet enn denne. I overgangen til å bli veganer var det fint, men jeg oppdaget det først året før, da jeg hadde betennelse i tarmen etter reisen min til Cambodia. Det ble også brukt da jeg opplevde min aller første forstoppelse. En skikkelig forstoppelse. Respekt til alle som opplever det ofte, jeg skjønner hvor vondt det er.

Jeg er så og si aldri syk, og jeg føler at jeg alltid har hatt et sterkt immunforsvar. Å oppleve å bli syk i magen på denne måten var svært ubehagelig. Men jeg vet derfor at probiotika hjalp meg ut av dette over natten, etter at mange kjærring-triks var testet.

Gründeren bak produktet var også på en teamjegliker-samling og fortalte historien sin for medlemmene våre. Jeg liker å heie på noen som skaper noe fordi de brenner for det. Sånt skinner igjennom.

Et probiotikum er et helseprodukt som inneholder levende organismer, vanligvis bakterier – særlig melkesyrebakterier, som etter inntak kan forebygge eller bidra til behandling av tarmsykdom. Belly Bliss kobler også produktet opp mot psyken vår. Det viser seg at disse bakteriene også virker inn på hvordan vi mennesker har det psykisk ved blant annet å gi et lavere nivå av stresshormoner! Det kan du lese mer om her.

Det handler om hverdagen, ikke sant? Ikke bare nødtilfeller, men å ha det bra hele tiden. Ikke bare redde seg inn når man er helt ute. Det kommer tilbake i både trening og kosthold. Derfor følte jeg at det nye headsettet mitt og dagens etter trening-mat passet bra i bildet. Det er, forresten, linsepasta og tofu, med masse krydder. Sitronpepper, soyasaus og ingefær. Mmm. Sunt og enkelt.

Designet på Belly Bliss er så strøkent at jeg har det stående fremme på kjøkkenet, slik at jeg husker å ta det.  Du kan lese flere tilbakemeldinger på produktet her inne.

Se mer på hjemmesiden deres bellybliss.no. Med koden anetteliker får du 50% rabatt på første levering.

Jeg vil gjerne at du som har erfaring med probiotika (uavhengig av leverandør) kommenterer og deler din opplevelse av produktet!

4 kommentarer

 1. Da har jeg lagt inn bestilling, håper det funker godt på magen min:)

  1. tingjegliker

   Blir spennende å se 🙂

 2. Hei, fikk du noe reaksjoner/bivirkninger ved oppstart på bellybliss?

  1. tingjegliker

   Hei, Malin. Jeg har ikke opplevd noe av dette ennå, nei 🙂 Har du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *