Deep feeling of Marrakech

Dag to her nede var til å gå på. Bokstavelig talt. Jeg og Rune gikk og gikk og gikk. Vi hadde en hel dag til å få trykket alle inntrykk på oss, fra alle kanter. Jeg elsker mye, men det er en hel del jeg ikke liker her. Som turismefellene i The Square. Der de mest penge-nødne, eller griske, pakker på deg dyr og krever penger av deg etterpå. Vi har på film at jeg holder på å få et angstanfall mens jeg slange blir satt rundt halsen på meg ufrivillig. Jeg kommer til å vise det i YouTube-filmene vi lager herfra.

Håper bildene gir en bris av Marokko. Det er en million ting å feste blikket til. Nå gleder vi oss til å se andre ting. Mindre mas, mer natur. Vi skal ut av Marrakech. Over Atlas (fjellet) og til ørkenen. Dette blir stas. Mange timer i bil. Gleder meg!

Reisen er i samarbeid med Zbartravel.

5 kommentarer

 1. Så fine bilder! Fikk lyst til å reise. <3

  1. tingjegliker

   Takk, Drea. ❤

 2. Mouna og Meryem (og A og O)

  Så fint å se bilder av hjembyen min. Håper du har kost deg.

  1. tingjegliker

   Kost meg veldig, veldig mye 🙂 Var fantastisk å være der 🙂

 3. Atlasfjellene er en fjellkjede. Ikke et enkelt fjell. Som Himalaya, og Alpene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *