Lite bildedryss fra ferien vi er på

Jentungen våkner i ekstase. Det er første dag på ferie.

– Mamma, jeg trodde jeg var hjemme. Jeg skjønte ingenting! 

Dette bildet tok jeg i Javea i går. Det er så magisk når det er overskyet fremfor meg, men fremdeles sol som titter inn hvor vi står, eller bak oss. Magisk lys. Hadde jeg hatt en modell på disse bildene. Det hadde vært moro.

Vi bor hos Victoria i Denia. Rune sover på Oliva Nova. Så henger vi rundt og opplever litt natur. Litt av det jeg ikke har sett her tidligere. I går var vi på et fjell som heter Mangó. Det skiller Javea og Denia. For en utsikt!

Vi nyter dagene her. Tar hver dag som de kommer. Det viktigste er at jenta mi koser seg, og det gjør hun! Hun elsker å være her med de spanske barna. Lærer små ord her og der, moro. Og barn trenger ikke snakke samme språk for å leke sammen. Det er så kult å se.

2 kommentarer

  1. TIRIL 18 y/o

    Aah, så rart og gøy å plutselig ville inn på bloggen din og så se at du er på ferie rett ved der jeg bor! Jeg bor i Alfaz del Pi hvis du vet hvor det er! det hadde vært såå gøy å møte deg, jeg digger deg så mye.

    1. tingjegliker

      Så moro! Vi har storkost oss her nede. Nå reiser vi hjem igjen for denne gang, men vi kommer tilbake. Det er det ingen tvil om 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *