Eating at Gatwick while leaving for Denia

Jeg har sovet en time og tjuefem minutter i natt. Maks. Kunne gjort det annerledes, men ble plutselig stående og rydde på kontoret mens jeg pakket siste rest. Tidligere på kvelden valgte vi å bane oss til Oslo Bokseklubb slik at jeg fikk en treningsøkt før jeg reiste. Jentungen på rumpeakebrett som jeg dro flittig etter meg med hjelp av et påknytt hoppetau. Vi har gledet oss mye til å reise sammen på denne ferien.

På flyplassen i London kom vi over en fantastisk restaurant som hadde en egen vegansk meny i tillegg til den vanlige.

Det er første gang jeg mellomlander på vei hit, men det er langt fra første gang jeg er her. På to har jeg vært her ni ganger. Tre ganger privat. Seks ganger med jobb. I dette innlegget kan du lese litt fra min første reise hit. Det var da jeg ble kjent med Victoria, Luis, og deres to herlige gutter. På denne turen er det første gang jeg har med jentungen. Endelig får hun se hvor mamma reiser ofte.

Nå sitter vi hjemme hos Victoria og Luis. Rune er også med oss ned hit, og vi skal filme. Han har fått gleden av å oppleve Oliva Nova, og bor på hotellet. Vi spiste sammen der borte da vi kom, før vi reiste til Denia som ligger 20 minutter unna. Denia ligger mellom Alicante og Valencia. En nydelig liten by som ennå ikke har blitt oppdaget nok til at det florerer av turister.

Gleder meg til å sove. Sånn skikkelig! Når jeg kommer hjem om en uke, har jeg en dag før Marokko. Allerede mottatt en del å ta med meg ned til Nomadebarna i Sahara. Om det er flere som vil bidra, kontakt meg i kommentarfeltet så sender jeg mail. De trenger klær og skolesaker. Penal og skrivesaker. Klær til alle aldre. Baby til eldre barn. Jeg skal selv reise ut og levere dette, og du kan bidra om du har muligheten til å levere dette i Oslo neste tirsdag kveld.

Vi har ikke satt noe fast på planen mens vi er her, men ting som å ri på hest, gå tur i fjellet og bade i basseng står på listen.

Nå skal vi ta kvelden med tre trøtte barn og en stuptrøtt voksen. I morgen kveld skal jeg begynne på bildene til teamet. Siste formbilder. Vi har delt et bilde på teamjegliker på Facebook. Diego fra teamet vårt har gått ned 30 kilo på 19 uker. Det er helt hinsides rått.

Natta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *