Hvis du kjeder deg på Valentines Day

Jeg burde nok skrevet en rekke andre fornuftige ting du kan gjøre på Valentines Day alene. Som å se Tony Robbins på Netflix. Eller starte på serien Cosmos. Eller høre på Eckhart Tolle på Spotify og lære noen vakre ting. . .

Men jeg har shoppet for litt siden. Ikke så aller ofte jeg gjør det, men første gang jeg shopper på NA-KD. Ble overrasket over alt det fine og måtte holde meg i ørene for å ikke gå helt bananas. . .

Det er link til alle antrekkene jeg har kjøpt under bildene. Ny funksjon her også! Du kan trykke på bildene for å komme til produktet. Litt kult? Kult for en blogger i alle fall. :-)Følt meg litt kjedelig og grå i det siste, så på tide med litt farger inn i livet igjen.

Hvilken nettbutikk liker du best å shoppe fra? Jeg har tidligere handlet en del hos Nelly, bittelitt hos Ellos. Ellers har jeg bare vært en skeptisk netthandler egentlig..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *