Funky fresh på Doga

I dag har vi kommet oss ut døra. Vi skulle egentlig vente på at en venninne skulle hente oss hjemme, men da vi hadde noe ekstra tid tok vi banen slik hun elsker. Vi gikk innom Fretex på Majorstuen og så på klær. Det er så utrolig mye fint man kan kjøpe der, hvis man trenger klær. Det er billig, og man kan finne skatter som ikke andre går med.

Vi har vært veldig sparsommelig med penger i det siste, av flere grunner, men det har også vært godt å lære jenta litt om det. At vi ikke alltid kan kjøpe hva enn vi vil og at det er billig å kjøpe brukt på samme tid som man sparer miljøet. Ikke klandre meg for å shoppe på nett, for det skjer også. Men det er fint å lære barna våre at det er like kult med brukte klær som nye.

Etter en liten stund ble vi plukket opp og tok veien mot noe å spise.

Det er koselig å gå på cafe når det er helg. Her i Oslo har vi så mange veganske skatter nå, og jeg er så glad for å se denne utviklingen! På DOGA, som ligger mellom Legevakta og Hausmania, har de restauranten Funky Fresh. Her har de alt mulig å bestille, uten at du tenkte over at alt er vegansk. Anbefaler deg å teste stedet okke som!

Skulle vist fremsiden av buksa hennes. Den er skikkelig kul. Den rutete skjorten har vært min mamma sin, da hun var lita. Men buksa til jentungen er fra Lindex og du finner den HER (annonselenke). 

På facebooksiden min kan du se en video hvor Tina gir penger til en hjemløs. Det er så fint å se hvor mye glede det gir når man gir uten å forvente noe tilbake.

Her i stuen er det rolig i kveld. Vi hadde vår lille utflukt og i morgen blir det å få seg litt frisk luft igjen. Kanskje vi skal på kunstutstilling. Oslo  har så mye å by på som vi kan se på, gratis. Det vil vi i morgen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *