Noen fortjener litt framsnakk

Jeg valgte å ikke dra på Kick Off med United Influencers i dag. Jeg hadde kledd på meg, etter innlegget jeg skrev i morges, og sminket meg klar. Hadde god tid for både meg og jentungen, men kroppen var usikker. Jeg tenkte mye – følte at jeg burde være der borte for å vise ansikt, se de andre bloggerne, vise at jeg er aktiv. Kroppen ville grine og jeg hadde et par runder hvor jeg stoppet gråten på samme tid som jeg tekstet med agenten min. Det endte med at jeg ble hjemme og aksepterte det faktum at jeg er syk. Dagen ble likevel magisk:

Jeg gikk og hentet en pakke på posten med boka hennes. Da jeg hentet pakken skulle jeg også handle mat, og dama dukket opp på en pakke lomper. I tillegg er hun å se i vinduene på apoteket.

Treningsfrue, denne Camilla Aastrup Andersen, har jeg kjent i mange år nå. Jeg har kjent henne siden hun var helt i startfasen på bloggen. Da hun vurderte å slutte i den andre jobben for å satse på bloggen. Hun var usikker. Vi snakket mye om det i telefonen og hun rådførte seg med meg som da levde av bloggen.

Så kom der en dag hvor hun satset.

Dette er ikke lett-tjent. Jeg vet hva som ligger bak denne suksessen. Jeg vet hvor mye jobb det krever. Det er helt rått å se hvordan Camilla har gått fra å kanskje blogge og være Snuppa32 (hennes gamle IG), til å bli et varemerke som er så stabilt. Du vet hva du får, og hun leverer hele veien. Jeg bøyer meg i støvet for denne dama. Hun er mamma, kone og business-dame. En av de jeg alltid kan prate med og som jeg virkelig stoler på.

Følte mye glede ved å se hva Camilla har fått til i dag. Og jeg ville dele det med dere. Du kan lese bloggen hennes HER.

Jeg klarte ellers å få den mørke skyen fra hodet mitt i dag. Dette var magisk. Etter mye sitting inne sleit jeg med å finne kreativiteten i meg. Den er meg, og når den er borte, så er jeg ikke meg. Det er ubehagelig. Føler meg litt lammet.

Det som var merkelig var at jeg klokken 06.06 fikk en mail fra en mann som jeg møtte da jeg var på Eckhart Tolle retreat i fjor. Han var i Oslo, og kunne møtes. Men var det en mening i at denne mannen sendte mail akkurat på denne dagen? Da jeg hadde bestemt meg for å bli hjemme, svarte jeg at vi kunne møtes. Vi valgte å møtes på Røa, og ble sittende på Baker Hansen og prate. Jeg fikk frisk luft, noe jeg virkelig trengte.

Denne mannen minnet meg på alt jeg vet. Han hadde så god energi at ordene hans blåste skyen min vekk. Jeg kunne kjenne hvordan jeg ble lettere og lettere til sinns, og hvordan gleden i meg kom frem. Ikke ta livet så seriøst! Det er sant. Det er ikke så farlig. Alt ordner seg!

En viktig ting å huske er; prat med mennesker som gir deg energi. Omgåes mennesker som får deg til å smile.

Etter dette fantastiske møtet gikk jeg rett i skogen. Jeg gikk en dobbel runde av hva jeg pleier. Smilte til utsikten som var dekket med nysnø. Det var så lyst og deilig. Den ekstra runden var for å forsikre at jeg skulle beholde disse lyse tankene og denne deilige følelsen i magen. Kreativiteten kom tilbake. Så gjaldt det å ta den med hjem i stuen. Heldigvis ingen lekser i dag, det er fredag.

Jeg gjorde en avtale om en frisk start på mandag med Rune, som jeg egentlig skulle reise med til Milano på søndag. Vi skal jobbe effektivt på mandag. Ellers har jeg å redigere bilder når jeg føler det er ok. Men ingen press. Jeg har jentungen og vi skal ha en fin helg sammen. På søndag skal jeg fotografere en dame som har kreft og snart begynner på behandling. Hun ville ha bilder med barnebarna før hun starter behandlingen. Det er et fint lite oppdrag som jenta kan være med på. Vi gleder oss til det.

Kiara har vokst. Hun har lagt på seg litt da hun har sluttet å gå ut. Etter jul har hun holdt seg inne. Det blir spennende å se om hun går ut når det er varmere. Fine katten. Får lyst på en til, slik at de kan være venner. Heh. . Bildet er tatt med mobilen. Helt rå kvalitet så lenge det lyst nok. Samsung 8. Hatt den en stund nå, men tar sjeldent bilder som jeg bruker i blogg. Må bli flinkere til det.

Noe helt fantastisk skjedde i dag. Jentungen kom hjem fra skolen med søppel! Hun hadde plukket med seg det hun fant på veien hjem. Jeg er så stolt. Virkelig. Plast ligger i tusenvis av år, og jeg refererer med dette til videoen vi lagde da vi plukket mikroplast i sjøen for noen uker siden.

Et aldri så lite sjokolade-tips til sjokolade-elskere. Denne er dritgod! Og vegansk. I helgen skal jeg bli frisk. Kose meg med jentungen. Jeg dropper Milano for å få jobbet unna før samling neste helg – og jeg gleder meg til å se alle medlemmene. Det blir spennende å se hva som har skjedd siden sist! På teamjeglikerbloggen.no kan du se litt historier om du ikke allerede har.

God helg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *