Testet lyd fra Hi-Fi klubben

(annonse) I forrige uke hadde jeg et morsomt oppdrag. Jeg hentet tre forskjellige anlegg hos Hi-Fi klubben på Stovner og skulle teste lyd. En ting jeg aldri har gjort før. Man hører jo på musikk en eller annen gang i løpet av dagen. Musikken jeg liker å høre på avslører raskt kvaliteten. Jeg liker å høre på musikk som får energien vår til å respondere på bølgene. Som Hinkstep, Man Of No Ego (mest hørt av meg), Abakus. Kunne ramset opp mange, og tips meg gjerne om lignende!

Jeg liker musikk uten tekst, for det meste. Det er enklest å tenke til, eller jobbe til. Eller bare være. Rett og slett fordi tekst programmerer oss så ubevisst, og ofte inn i mindre positive følelser. Det synges om mye rart, og det er svært ofte vi digger til tekster vi ikke har registrert hva omhandler. Enig?

Men hvis man skal ha noe digg hip hop og vrenge opp på anlegget. Prøv denne. Wanna Be A Baller.

Noen ganger begynner vi å mimre og tenkte på triste ting helt ut av det blå for eksempel. Men når det kommer til tekst, så elsker jeg rolige låter. Jeg vil uansett tipse om en joik som er magisk, om du ikke allerede har hørt den. Daniels Joik? Blir aldri lei av den.

Det er tre ulike produkter, og hvert produkt med sin sjarm. Jeg tok oppdraget seriøst og lagde en skikkelig video-omtale. Håper du tar deg tiden til å se den og at du liker den. Ved å virkelig plassere min favoritt rundt i leiligheten i ulike miljø, har jeg respektert designet på den. At produktet er ment for å følge tiden og trendene i interiøret.

Og lyden? Upåklagelig. Jeg lå her en morgen med anlegget ved siden av sengen. Lav lyd. Jeg kunne føle bassen og tonene var klokkeklare. Jeg følte at jeg hadde et surrounder-anlegg i rommet. Produktet har imponert meg meget og det er ingen tvil om at teknologien har funnet en minimalistisk løsning på noe så essensielt som god lyd. Se min test her. Produkter med link og bilder under!

Denne nydelige høyttaleren fra Denon heter Envaya. Det er en kompakt, vanntett og god Bluetooth-høyttaler som gir deg fyldig, trådløs lyd overalt, både ute og hjemme. Du kan spille i opptil 13 timer, og du kan bruke Envaya til anrop og Apple Siri. Den finnes også i flere farger.

Jeg testet også disse to høyttalerne fra Dali. De bærer lyd, ingen tvil. Forskjellen er rett og slett at disse kan du ikke drasse med deg rundt ute. Om du er på utkikk etter et anlegg for å ha stående i stua, så er det ikke tvil om at dette duger.

Her har du et fantastisk design fra Bang Olufsen. Dette er fra serien PLAY. Denne nye Beolit 17 er en eksklusiv, bærbar Bluetooth-høyttaler med imponerende fyldig lyd. Designet er nydelig og den finnes i flere farger.

Har du en favorittlåt som du liker å høre på med skikkelig lyd? Tips meg gjerne om gode låter, jeg elsker å høre musikk og det er mye forskjellig som går i hjertet mitt. Som denne fra Sam Smith, No Peace.

Til slutt vil jeg bare skryte litt av mitt kamerateam, InFocus Productions. Jeg er veldig takknemlig over å ha gode folk i ryggen mens vi faktisk prøver å satse på YouTube-kanalen min. <3

1 kommentar

  1. Bang & Olufsen pluss playboy? Funke det 😉 Selv lyst på Beosound 2 av B&O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *