Frem til nåtiden

Det er deilig å skrive litt rett fra levra her, etter å ha hatt et par uker med å formidle den «ekstreme reisen» som programlederen i TV 2 uttalte det som. Jeg kom hjem etter 10 dager der, og hadde få dager før ungen ble ordentlig syk. Det er nå 9 dager siden og hun har fremdeles en stygg hoste om natten. Jeg tenkte jeg var Wonderwoman og kunne overleve alt dette uten å bli smittet, men så galt kunne jeg ta. Torsdag startet det sånn cirka klokken tolv. Jeg kjente det slo ut i kroppen og mens jeg tok banen mot Oslo S for å reise til et foto-oppdrag, ble jeg dårligere og dårligere. I går lå jeg flatt ut, det gjorde jeg halve dagen i dag også.

Au. Jeg prøver å gjøre det riktige. Akseptere at jeg er syk, og gi kroppen et C-vitaminsjokk. Jeg klarte å føle meg litt mer våken etter noen timer her hjemme, og tok med jentungen og søsteren min for å spise på Norvegan. Susanne reiser hjem igjen til Bergen på mandag morgen. Ja, hun har flyttet dit med kjæresten nylig, jeg har ikke noen slekt i Bergen sånn egentlig.

  Seilerlue fra Zara. Jakken er gammel. Skjerfet kjøpte jeg på H&M i New York. 

Etter Norvegan, som forøvrig må være i toppsiktet på restauranter i Oslo om dagen, reiste vi videre. Innom Bogstadveien, deretter til Funky Fresh for å vise søsteren min enda en vegansk skatt her i Oslo. De har så utrolig mye digg her, i tillegg til at det er en liten butikk ved kassen. Her har de alt mulig av kake, sjokolade, noen klær, himalaya-salt og så videre. Godt for miljøet og kroppen-ting!

 (annonselenker) Genser fra Lindex HER. Hatt fra Lindex HER.

Ja, denne jenta har blitt stor. Jeg setter pris på å ha henne i livet mitt og jeg skjønner bare mer og mer hvor kul hun er og kommer til å være i fremtiden. Skarp. Smart. Ikke glad i å sitte i ro, men det var aldri jeg heller. Hun er kreativ, utålmodig og utspekulert. Når ting kommer til stykket, er det kun kjærlighet. Merker det særdeles godt på måten hun tar vare på katten vår Kiara på. Hun setter henne først og hun passer alltid på at hun har vann og mat i skålen sin.

Nå er det 10 minutter til Kevin Melhus og mange andre skal vises på skjermen her i stuen. Jeg googlet litt og kom over det første innlegget jeg delte av meg og Kevin. Det er tre år siden + en uke, siden første gang vi møttes. Se på dette innlegget med oss. Moro å se tilbake. I dag er Kevin en av mine aller nærmeste og vi har begge vokst enormt i livet side om side. Dette var mens jeg var på diett, før hele eventyret med teamjegliker startet.

Det er forresten klart for å søke igjen. Og om du ikke har sett teamjegliker-filmen ennå? Se her. Vi har også delt et par særdeles grove historier fra medlemmene våre på teamjeglikerbloggen.no !

Lag deg en fin fredag. Det er deilig å bare skrive i nået igjen. Jeg reflekterer nok tilbake titt og ofte, men det blir godt å bare være meg og foto og galskap også. 🙂 Nå gjenstår det å se formen min i morgen, om jeg er verre eller bedre. Har hatt et par timer oppe i dag, men kjenner jeg er på vei ned igjen. I morgen er det jo Vixen. Rød løper og glitter og stas. Kanskje jeg ikke får reist om formen ikke er bedre. Akseptere . . akseptere. .

2 kommentarer

  1. God bedring videre 🙂

    1. tingjegliker

      Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *