Papirøen i Københavns Havn

Litt sent innlegg, men på reisen til meg og Therese var vi i Stockholm, Amsterdam, København og London. Her har jeg ikke kommet med å dele mer enn til København, som kommer her. For en by! Det deilige var at vi gikk fra sted til sted uten å ha noen tanker om hva eller hvor vi skulle sånn egentlig. Alt ble på sparket og vi gikk gatelangs fra sted til sted. En perfekt måte å oppleve en by på. Vi fikk spise på mange ulike plasser, og kjent på miljøet rundt. Den kuleste spiseplassen i København ble vel uansett denne. En stor mathall med mat fra mange ulike steder i verden. Mange veganske valg der inne også. Må oppleves. Stedet ligger i Københavns Havn.

Utenfor fantes det kunst som dette. Lapper med nydelige ønsker fra alle slags mennesker.

Skulle vært på denne plassen lengre, men det er også fantastisk å reise slik. Aldri lei av inntrykk, men litt heftig å fly hver dag. Spennende, absolutt. Jeg skulle nok vist dere mer fra innsiden av dette stedet, men det kommer snart i en videoblogg. Jeg jobber mye med video om dagen, og det vil snart komme mye innhold på YouTube som kommer kontinuerlig. Wehee, jeg har mer å dele snart. <3

I dag var jeg og bestevenninna mi Susan på en NRK podkast. Den blir publisert 30.november. Handler om vennskap og forventninger. Jeg føler det ble en veldig fin samtale hvor vi snakket om hvordan vårt vennskap er. Gleder meg til å dele det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *