anetteantonsenfoto oktober 2017

Noen av bildene jeg har tatt i det siste. Jeg har hatt et lenge opphold, uplanlagt, når det kommer til foto. Rett og slett fordi at andre ting tok for mye tid. Det er deilig å fotografere igjen.

Et av bildene jeg tok av Kevin Melhus da jeg fotograferte alle fighterne til boksestevnet «This Is My House».

Og en liten frøken på tre uker. For foto, kontakt meg på anette (at) tingjegliker.no  – merk med foto.

2 kommentarer

  1. Nydelige bilder, Anette! 🙂 du er en stor inspirasjon på alle måter.. det å følge drømmene sine, gjøre bevisste valg, livsstil og ikke minst den psykiske reisen du har vært igjennom som du er så flink å sette ord på. Kjenner meg svært godt igjen i det, og det er godt å ha noen som kan sette ord på det. Har nettopp stemt på deg på Vixen for årets livvstilsblogg, håper virkelig du kaprer denne tittelen. Er alt for mange vjåsete blogger der ute, som ikke er annet en hjernedød underholdning. Namaste’.

    1. tingjegliker

      Tusen takk for det, Tine 🙂 Jeg ante ikke at det var klart for en slik runde igjen, har ikke fulgt med. Men tusen takk for at du nominerer, selv om jeg ikke har blogget så altfor mye til nå i år da 😉 Namaste 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *