Og den som følger drømmene sine..

God morgen! Tirsdag er en fantastisk dag, hvis man velger at den skal være det. Det skjer mye denne uken, og med bloggen på planen igjen kan jeg kjenne hvordan flere ting skjer på en gang, men med mye glede. Så lenge jeg klarer å meditere hver dag, vil jeg fortsette å ha denne roen selv om det tar litt av på utsiden (av meg selv).

Det er bare fire dager til kamp i Skien. Kevin Melhus har gått sin egen sti, og jeg har vært med ham fra sidelinjen hele veien. Da han fortalte at han tenkte forlate Brækhus sin stall for å starte for seg selv, kunne jeg kjenne det i magen. En liten del av meg tenkte at det kanskje bare var noe han drømte om, men så vet jeg hvordan det er å følge drømmene sine. Hvis man gjør det, så skjer det. En skummel avgjørelse for en som ikke hadde gått mer enn en proffkamp. Men ikke en hvilken som helst proffkamp. Den første kampen etter loven ble hevet og Oslo Spektrum fylte seg opp i januar.

Jeg er stolt, og jeg gleder meg til å se hvordan dette eventet spiller seg ut. Det blir sendt live på TV2, og jeg skal være stunt-reporter på den røde løperen. OMG, jeg vet ikke hva jeg har sagt ja til – men jeg gleder meg!

Om du vil være med på dette elleville eventet, kjøp deg billetter her på ticketmaster. Vi kommer mannsterke fra teamjegliker, og vi har ei fra Kull 5 oss som har fått æren av å være ringjente! Det blir afterparty, men kampen skal også bestå av 50% show. Flere artister fra VG-lista kommer også hit.


Bildet over ble tatt for en tid tilbake siden, da jeg fotograferte alle fighterne som skal gå kamp denne kvelden. Ta en titt på denne siden, der kan du se bildene jeg har tatt.

Jeg har begynt å fotografere mer igjen, og det er godt. Jeg gjør mer av de kreative tingene jeg elsker å gjøre. I forrige uke var jeg i Moss og fotograferte en tre uker gammel baby. Det var koselig!

Det er tirsdag, og i dag snapper jeg under navnet @veganteam. Dette har blitt en konto hvor veganere fra rundt om i Norge bidrar og deler en dag. Om du vil være med å gjøre dette, fortell meg det i kommentarfeltet så blir du kontaktet. Planen i dag er å dra på Naturmedisinsk seminar på Ekeberg. Det er lenge siden jeg ble invitert, og jeg har ingen forventninger og kommer med åpent sinn. Ferdig meditert, klart for info-påfyll!

Det blir tirsdagen min. Og jo, jeg må innom politiet og fikse meg et nytt pass, fordi mitt gamle har gått ut på dato. Dette kom jeg på nå, seks dager før avreise til Spania med Kull 6. Så det kan hende jeg må avlyse flette-timen min hos frisøren. Tenkte få litt fletter i de rosa lokkene mine før boksekampen.

Torsdag flyr jeg opp til Bodø. Levere jentungen på skolen, kjøre til Gardermoen, opp til Bodø, hente bestemor, fly ned igjen. Lørdag kamp, og på søndag har jeg en bursdagsgave i vente. Min venn Gustav, som er healer og mer til, har gitt meg en gave som jeg ikke aner hva er, men det er en reise i lyd og rom. Spent!

Så denne uken er en uke full av møter og spennende ting. Jeg føler at jeg kommer ut av skallet mitt på mange måter, men jeg kjenner også på at det er litt skummelt. Så jeg leker ute om dagen, og kommer inn i hulen min og tilbake til det trygge igjen. Alt er annerledes, men det er også veldig, veldig fint.

Jeg kom over en låt i går kveld, av en ny bekjent. Jeg vil dele den. Satt oppe i natten og hørte på den, den fenger. Lytt her. Jeg prøver å ha innlegg til dere hver dag 06.00. Så får vi se hvordan det går. Personlig står jeg opp før alle andre og mediterer. Det er de beste dagene, og det er den rutinen jeg ønsker å ha resten av mitt liv.

Lag deg en helt fantastisk dag, jeg skal skrive mer om meditering også!

4 kommentarer

 1. Hei :-)Hvor lang er morgenmeditasjonen din? Og vil du dele hvordan du gjør det? 🙂
  Er også nysgjerrig på veganerkosten din, som holder deg energisk gjennom dagen. Håper du vil dele mer om det etterhvert 🙂

  1. tingjegliker

   Det varierer. 50 minutter på det aller beste, men ofte 15 eller 20 minutter. Skal skrive mer om det senere 🙂

 2. Liker at du har begynt å blogge igjen! <3 Tusen takk for alt du deler og alle reiser du tar oss med på 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Anne Karin 🙂 Skal gjøre mitt beste når det kommer til kvalitet foran kvantitet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *