Alle soverommene med farger og koder

Da kommer fargene jeg har valgt på alle soverom i leiligheten.

På mitt soverom har jeg fargen Rusty Red. Alle fargene i leiligheten er av type supermatt. Jeg elsker overflaten, selv om den får raskere merker i forhold til en som ikke er matt. Lampen er fra Lampegiganten på Alna. Jeg bare måtte da den var på tilbud. Lamper og lys er kanskje noe av det som er viktigst i rommene. Det gjør så mye med stemning og alt.

Hvis du ser denne boken i en butikk, kjøp den. Den er som om at jeg skulle ha skrevet den til deg. Det er en dagbok som også hjelper deg å tenke riktig og fint.

På rommet som leieboeren min Helene nå bor på, har jeg valgt fargen Solid fra Fargerike. Jeg liker at alle rommene har ulike farger, men på samme tid passer til hverandre og gir en helhet i leiligheten.

Jentungen ønsket seg et grått rom. Fargen er fra Fargerike og heter Morgenstund. Disse rosa elementene er fra hun var veldig liten. Jeg lagde det faktisk da jeg var gravid. Selv foretrekker hun nøytrale farger som grått og beige.

Kommoden til venstre og pulten er fra Ikea. Vi har ikke mange ting, og jeg lever og ånder for å holde det slik. Det er vanskelig i en verden hvor vi har altfor mye, men jeg foretrekker at vi har tegnesaker og sånt som gjør oss kreative eller aktive, fremfor for mange leker som skaper kaos og ikke blir lekt med.

Visste du at ungen din leker mer med lekene desto mindre dem har? Har du merket det på en ferie, hvor de kanskje har med noen få ting? Da leker dem mer. Viktig regel. Jeg har en drøm om å arrangere en bursdag hvor ingen har med gaver. Tenk så fint det hadde vært. Kun lek og samhold.

Ole Brum-bildet under er det jeg som har malt da jeg gikk en uke over tiden med henne i magen. Bak døren henger godt og blandet. En morgenkåpe og noen bager. I den sølvposen har vi våtter og luer.

Kommoden er fra Skeidar. Dette er det eneste hun har ting i, og det forteller kanskje litt om hvor lite hun har. Det er noen dukker, og i nederste skuff er det dukkeklær. En skuff til noen få ting, mens en annen er til alt av hårstrikker og så videre. Øverst er det alle bøkene hennes. Den lille lampen du ser er en himalyasalt-lampe. Den er laget av salt. Jenta fikk den i julegave og hun elsker den. Lyset fra den er også lunt og kan stå på om natten som nattlys.

Himalayasalt kan hjelpe deg med blant annet:

~ Hudproblemer
~ Hodeverk, migrene
~ Stress og stressrelaterte sykdommer
~ Søvnløshet
~ Allergier
~ Revmatisme
~ Pusteproblemer og astma
~ Forkjølelser
~ Gi økt blodsirkulasjon

Du kan lese mer her.

Radiatoren er fra Varmesystemer. Her inne på designradiatorer.no kan du se hvor mye fantastisk du har mulighet til å velge mellom. I Norge er det ikke så vanlig ennå, og det tror jeg er fordi vi ikke vet. Jeg fant det ut i siste liten, og trengte dem tidligere enn bestillingstiden.

Men sjekk det ut om du skal pusse opp i fremtiden. Det er absolutt verdt titten og du kommer til å bli overrasket. Det kan være som et designmøbel i leiligheten, eller et bilde. Som gir varme. Fabelaktig. Jeg har en glatt overflate og er fornøyd med det. Jeg liker radiatorer.. man kan tørke klær på dem. Som for eksempel våte våtter.

Jenta rer opp sengen hver morgen. Rommet er lite og enkelt og hun elsker det. Putene blir satt pyntelig på gulvet om natten, og pyntelig på plass om morgenen. Før jeg har stått opp som regel. På det gråe rommet valgte jeg å ha en vegg med glitter-effekt. Gjett om det ble populært?

Picachu pryder veggen. Det er min gode venn og oppekommende kunstner Lasse Brurock som har fikset dette til jenta mi. Jeg elsker Pokemón da jeg var yngre, og jeg gjør det ennå. Den aldeles populære appen der i mot finnes ikke blant oss, men å samle på kort og bytte med venner – det gjør hun. Bildet er 150 centimenter bredt og man kan få slikt på bestilling. Sjekk ut @lassebrurock på Instagram for mer informasjon.

Du kan se alle bildene fra kjøkkenet her. Og bildene fra stuen min her. Følg meg på Facebook HER.

Jeg kommer til  poste et siste innlegg med bilder fra badet. Så håper jeg at de aller fleste har meldt seg på leserbrevet mitt her, slik at jeg kan skrive og holde dere oppdatert om hva jeg holder på med fremover.

Lag en fin søndag.

1 kommentar

  1. Så bare gjør det da vel;) Arranger en barnebursdag uten at noen har med gaver. Det gjorde jeg for femåringen min i forrige uke. Spurte han først hva det beste med å ha bursdag var. Svaret var: «Å spise kake og være med vennene mine». Så fortalte jeg han om planene mine, litt skeptisk først, men så sa jeg: «Tenk på alle de lekene du har da, og vi skal ha kaker og vennene dine kommer». «okei» – var svaret jeg fikk, og han snakket ikke om det etterpå. Noen av gjestene hadde tegnet fine kort, andre ikke og et par stykker hadde med gave (som vi selvsagt ikke åpnet før gjestene hadde dratt hjem). Vi skrev i invitasjonen at fokuset var på å ha det gøy med venner, så gaver skal du ikke ha med.

    Veldig deilig å slippe å ha 20 skvipete leker ekstra, som ofte går veldig fort i stykker….

    Så GO FOR IT!! Start en trend! Heia heia!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *