Slik ble det da jeg designet mitt drømmekjøkken!

Kjære, lesere. Endelig kommer bildene dere har ventet på. Det kribler i hele meg mens jeg skriver. Tenk at jeg har gått i over to måneder uten å skrive et eneste innlegg i bloggen min. Det er helt uvirkelig. Nå sitter jeg alene og nyter denne tiden mens jeg skal dele noen bilder fra leiligheten.

Jeg tenkte at jeg starter med kjøkkenet, så kommer de andre rommene etterpå. Dette kjøkkenet er meg. Det er meg i farger, stil, alt. Jeg elsker den store kjøkkenøya som sosialiserer meg med stuen og lar meg kokkelere i alle anledninger. Den er 200 ganger 150 cm.

Jeg har lovt å fortelle dere hvor alt er fra, så her kommer et tappert forsøk på nettopp dette. Ovnen og platetoppen min er fra Samsung sin Chef Collection. Til venstre ser dere et snev av fargen i gangen, som heter Warm Blush og fåes hos Fargerike på Alnabru, som alle andre farger jeg nevner.

Den sorte vasken er nedfelt og kommer inn under kanten på benken. Det gjør det lett å skyve brødsmuler og annet rett ned i vasken. Selve vasken er kjøpt på Oslo VVS på Alna.

Den sorte veggen har fargen «Dempet Sort» fra Fargerike. Alle fargene mine kommer fra Fargerike på Alna, og de som jobber der kjenner også til dem. Spør etter Patrick om dere er usikker 😉 Her får dere også en oversikt over det veganske proteinet jeg bruker. Ja, jeg har blitt veganer og jeg elsker det!

Hylla over har veldig mange spurt etter. Den kjøpte jeg på Skeidar. På barnerommet har jeg et likt møbel fra samme serie. Det slo meg etter at vi skrudde den opp, at det ville vært nydelig å fjerne platen bak slik at bakgrunnen ble den sorte veggen inne i hyllen. Det hadde vært kult. Tips til deg som kjøper den!

Kjøkkenviften over er fra Witt. Det er kullfilter, men på samme tid leilighetens mittpunkt. Lyset er som en foto-lampe, og jeg tar de nydeligste matbildene rett under denne. Denne viften er så mye mer enn det. Den gjør hele leiligheten min, da dette er utsikten vi har fra stuen.

Lampen under (skulle kanskje tatt bilde med den på), er fra Skeidar. Jeg valgte den fordi jeg hadde et uttak til lys akkurat her, og trengte lys på begge benk-delene. Det ble helt perfekt og kvelden er nydelig med lysene fra kjøkkenet. Disse har jeg dimming på også.

Selve kjøkkenet er fra Kvik. Det heter Tinta og man kan velge velge fronter, lister, og benk. Jeg valgte hvit front, lys eik og sorte lister. Kjøkkenøya er det beste ved kjøkkenet. Jeg har valgt å gi litt ekstra for at benkeplaten skulle gå ned langs sidene på øya. Det ville ikke vært det samme uten. Elsker valget. Det går perfekt med den sorte veggen, viften i kobber og detaljene jeg ellers har. Som gulvet.

Gulvet er helt nytt og jeg er den første og eneste i Norge som har lagt det til nå. Gulvet er fra Nordic Flooring og blir lansert i april. Det er sort parkett som har struktur og lever i rommet. Fra Collection Atlantic og heter Hustadvika. Det er designet av Mads. Om du kontakter Nordic Flooring kan du spørre etter Vegard. Han vet hvilket gulv det er snakk om – da det ikke har kommet til salg i butikken ennå. Jeg elsker det!

Og det beste er at jeg har filmet hele leiligheten også. Det kommer videoblogg på YouTube-kanalen min etter hvert. Ellers poster jeg nå videoer minst en gang i uken, denne postet jeg i går. Husk å trykk Subscribe på kanalen, så vil du få beskjed når jeg poster noe nytt. De deilige klærne jeg har på meg over, er fra dehndesign.no. De er organsiske, av bambus. En ny verden av komfort som jeg nylig har fått oppleve!

Mange har lurt på disse nyhetsbrevene jeg sender ut når skrivetrangen min blir altfor sterk. Det fikser du her. I morgen kommer neste rom fra meg. Føler kjøkkenet fortjente et eget innlegg, da det er mange detaljer å se på. Håper du fant noe inspirasjon, eller bare likte å se bildene 🙂

Lag deg en fin dag.

20 kommentarer

 1. Så flott kjøkken! Perfekt å lage god mat der og være sosial.
  Så kult med Hustadvika parkett…fra rommet mitt i barndomshjemmet mitt ser jeg ut på Hustadvika!
  Det er vilt,vakkert og levende!
  Som du

  1. tingjegliker

   Det var en helt fantastisk nydelig kommentar å få, Linnea. Takk for det 🙂 Da har jeg litt fra hjemstedet ditt i stua mi da. <3

 2. Kristin

  Nydelig

  1. tingjegliker

   Takk, Kristin 🙂

 3. Rebekka

  Åååå så fint kjøkken du har Det var så deilig å lese på bloggen din igjen selvom det bare er for noen få innlegg, men jeg har savna det.

  Jeg begynte å følge deg når du gikk gravid og du har den eneste bloggen jeg har lest fast frem til nå, alle andre sluttet jeg å lese fast for noen år siden, hehe!

  Men masse lykke til videre, jeg følger deg såklart på snapchat (og resten av teamet) ❤️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Rebekka. Jeg savner å taste litt mer, skal innrømme det 🙂 Takk for at du følger <3

 4. Anette!!!! Endelig!!! Som jeg har ventet på deg som skriver så pent og blogger så bra! Jeg har savnet blogginnleggene dine, det må jeg innrømme! Du er den beste av alle! Følger med på Snapchat og 🙂 kjøkkenet ble super fint! Håper vi kan se flere innlegg fremover! ☺☺

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Sylwia 🙂 Det varmer. Kjempekoselig å lese dette altså. Jeg får finne på noe smart fremover 😉

 5. Så fint kjøkken! Alt var så stilig og samtidig lunt og hjemmekoselig Og alt passet så bra sammen, gleder meg til å se resten av leiligheten!

  Så godt å lese på bloggen din igjen, savner den masse. Du har alltid vært favoritt bloggen min og jeg har ikke funnet noen som har engasjert meg slik som du gjør. Følger YouTube kanalen din og liker veldig godt det du legger ut der. Men ordene du skriver er jo bare magiske, alt du kan få sagt med så velvalgte ord. Fint at du også har leserbrev, blir så glad hver gang jeg får mail om at du jar sendt et!
  Lykke til videre med alt kjære du, takk for at du blogger litt til oss med Anettemarie.no abstinenser

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Randi. Jeg blir så varm i hjertet av dette. Det føles virkelig godt å være savnet! Lag deg en fin helg 🙂 Jeg lover at jeg ikke blir helt borte 🙂

 6. Nydelig. Guuud som jeg har savnet bloggen din. Håper du er tilbake.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Linda 🙂

 7. Veldig flott!! Ble kjempe inspirert og tenker på når jeg om kanskje ett par år skal flytte hjemmefra og lage mitt eget hjem.. nydelige farger og kombinasjoner. Du er så flink! 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Ina 🙂 Ja, det er moro å planlegge og leke litt med kreativiteten 🙂

 8. For et flott kjøkken! Elsker kjøkkenøya og den sosiale settingen du får der når du lager mat! Kjempekult! Så kjekt å få se litt inn i livet ditt igjen, du er en så positiv og motiverende person som har så mye å komme med! Savner bloggen din veldig, men heldigvis går vi følge med på snapchat og youtube da

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Malin. Det er hyggelig å være savnet. Virkelig. Jeg er ikke borte for godt, vit det 🙂

 9. Så fint du har fått det!! Savner bloggingen din sikkelig ❤

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Celine 🙂

 10. Så utrolig fint! For et drømmekjøkken!
  Elsker forresten leserbrevene dine! Godt å fremdeles kunne lese det du skriver. Du er så flink på å sette ord på ting. Fortsett gjerne med det! Og videobloggingen er også moro å følge med på! Jeg ønsker deg alt godt <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Marie 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *