Nå forstår jeg at vi faktisk skal bo her

I dag er det første gang jeg virkelig har gledet meg til å flytte. Jeg ser på kjøkkenet som ligger på gulvet, klart til å pakkes opp. Veggene får sitt siste strøk, men alle lister og dører er også kommet på plass. Gulvet ligger der i vente på sin mange millioner steg og lampene. . pokker. Jeg har ikke begynt å tenke på lamper ennå!

porfyrveien_31

Fargen er Warm Blush. Den har fått en sone for seg selv i gangen. Kanskje det er favorittsonen min. Men på kjøkkenet skal det også komme et litt overraskende fargevalg. Det gleder jeg meg til å vise dere!

porfyrveien_28porfyrveien_29

Den avkappede gulvlisten som er skråkappet mot dørlisten mangler kun litt maling. Det nydelige gulvet fra Nordic Flooring er fantastisk. Jeg blir mer og mer sikker i mitt valg for hver gang jeg ser det ligge der klart.

På bildet under ser dere kjøkken-hjørnet. Den platen som ligger der, det er toppen på kjøkkenøya. Jeg får et stort kjøkken her. Det blir rart å se det komme på plass!

porfyrveien_32porfyrveien_30

Her skal jeg bo. Jeg ser meg selv tråkke rundt på gulvet i en altfor stor skjorte. Bare suse rundt og få tingene på plass. Det er første gang jeg faktisk klarer dette, og jeg gleder meg.

I dag har jeg hentet toalett og dusj hos A-Bad på Alna. De er så utrolig hyggelig der borte og jeg føler meg veldig godt ivaretatt. Folkene som jobber der er som en stor familie som er åpen for nye venner (om jeg skal prøve å forklare).

Da jeg forlot leiligheten i dag skulle de begynne å pakke ut kjøkkenet. I morgen skal de være ferdig. Jeg får ikke helt til å tro det, men jeg gleder meg vilt. Mangler noen vesentlige ting da, som hvitevarer. Dette må jeg fikse i morgen! Jeg har også funnet meg en sofa i dag. En liten, ikke så dyr, på tilbud fra mandag av. På Skeidar. De har også mange sofaer til halv pris nå. Utstillingsmodeller. Noen ble for store for meg, men det er absolutt verdt turen om du vil ha ny sofa. Jeg var på Holmen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *