Oppdatering oppussingsprosjekt

Nå er det listene som holder på å komme på plass. I dag har jeg vært på Fargerike Alnabru for å hente den siste malingen. En glittermaling som skal være på den ene veggen inne på barnerommet. Gleder meg til å vise den! Alt er etter planen og kjøkkenet skal hentes på mandag.

desember_Porfyrveien_5desember_Porfyrveien_4

I dag fikk Helene se rommet sitt. Som jeg tidligere skrev, skal hun bo med oss. Hun gleder seg like mye som meg 🙂

desember_Porfyrveien_3

Mikrosementen kommer i skrivende stund opp på veggene!

desember_Porfyrveien_2desember_Porfyrveien_1

Og gulvet er på plass. Vi hadde en liten misforståelse hvor det ble lagt feil, og de måtte ta det opp igjen. Alt sammen. Sånt kan skje. Og det kostet meg litt, men så er det bare å smile og vite at intensjonen deres var ikke å legge det feil heller 🙂


Nå skal jeg på julebord, kunstutstilling. You name it! Gleder meg til å se alle faddere og feire deres plass i teamjegliker. De er dedikerte og liker å være en del av dette, noe som betyr alt for meg. De skal også få en gave som dere også skal få nys på i morgen!

Lag en fin torsdag! 🙂

4 kommentarer

 1. Hvilket gulv er det? 🙂

  1. tingjegliker

   Gulvet er fra Nordic Flooring. Gulvet kommer til våren. 🙂

 2. Glitter vegg hvordan får du det til ?

  1. tingjegliker

   Det er en maling de har hos jotun på Alna. Spør dem etter den jeg hadde 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *