Fargene er på, nå må lister velges!

Det er så mange ting som dukker opp hele veien uten at jeg har rukket å ta stilling til det. I dag var det listene som måtte velges. Jeg har tenkt litt på det. Fundert på det å ha likt som gulv, male listene som veggen eller å droppe listene. Men ingen av de tingene har jeg følt riktig. I leiligheten jeg har nå har jeg helt slette lister som er 7 centimeter, og jeg liker forandringer. Har snust litt på å ha tykke lister, men ikke visst hva det var å velge mellom før i dag.

Porfyrveien_27Porfyrveien_9Porfyrveien_10Porfyrveien_13

Denne fantastiske kjolen jeg har på under kåpa finner du HER! (annonselenke)


Jeg falt pladask for listene på 14,5 centimeter. Utvalget fant jeg på Maxbo Vækerø. Det var kaldt på dette lageret, men sikkert bra for at hodet skal fungere godt når man tar valg. Hjernen min er nemlig passe kokt om dagen. Jeg prøver å følge magefølelsen på alt jeg velger her, og karmene rundt vindu og dør blir de samme, men ikke fult så brede!

På badet er alt av flis lagt. Nå gjenstår mikrosement på de resterende veggene. Og fuge på denne. Det er hvit flis i granitt som fra Right Price Tiles. Elsker dem. De ville at jeg skulle bygge det samme på benken, siden mikrosementen mest sannsynlig blir for mye utenpå litexplatene som jeg bygger benken med. Jeg sa meg først enig, men det føltes feil. Nå finner vi en tynn betongplate og legge på litexen først. Deretter kommer mikrosement slik jeg ønsket.

Han som skal legge dette har aldri gjort det, men grundig research har han. Hele fem timer har han brukt på å lære seg opp via YouTube. Det setter jeg stor pris på!

Porfyrveien_23Porfyrveien_19

Alle de fantastiske fargene jeg valgte kan du se mer om i dette innlegget fra jeg var på Fargerike. Det er farger fra Jotun. De dere ser over er Solid inne på rommet, og Kalk på stueveggen. Under ser du en sone jeg har valgt i ganger, med Warm Blush. Jeg elsker den! Og rommet virker faktisk større nå som de fargene kom opp.

Porfyrveien_16Porfyrveien_17

Kenneth er en venn som har hjulpet meg i denne prosessen. Det er han som har fått tak i alle disse menneskene som jobber i leiligheten. Det er noe som hjelper veldig når man skal starte å renovere en leilighet. Hvis man ikke har gjort det før kan det være vanskelig å vite hvor man kontakter hva. Og en tung prosess. Men jeg fikk hele denne pakken gjennom han, med prisforhandlinger.

Sist prosjekt brukte jeg mange jeg kjenner. Det var godt å gjøre det uten denne type hjelp. Noen ganger er det ikke heldig å jobbe med noen man kjenner for godt. Ikke at det ikke gikk bra sist, men det var mitt første prosjekt. Nå skjønner jeg jo at jeg elsker akkurat dette, og jeg kommer nok til å gjøre det igjen.

Porfyrveien_18Porfyrveien_24

Gulvet jeg kjøpte hos Nordic Flooring i går, kom også i dag. Jeg er sykt spent på resultatet. Elsker å gjøre ting som er litt vågalt, som å legge en så mørk parkett!

Håper dere fikk en oppsummering som ga litt fyll nå. Jeg vet dere vil se alt og jeg vil dele alt, men det skjer sabla raskt og jeg må være her og der og overalt. Dagene går unna! Planen er å være ferdig den 10.desember. Kan vi klare det? Wee!

2 kommentarer

  1. Veldig spennende med mikosement. Kan jeg få bruke den samme mannen til å legge det hvis det blir bra? Finner ingen som kan det.

    1. tingjegliker

      Hei, Linn. Klart du kan 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *