Vinn TO universalkort verdt 1000 kroner!!!

Mitt samarbeid med Kjør For Livet har kommet til en ende for denne gang, og jeg vil med dette oppsummere og dele ut en premie til en som svarer riktig på et enkelt spørsmål. Premien er to universalgavekort på 1000 kr hver, ett til deg og ett til en du har lyst til å glede.

Reisen startet da jeg i sommer besøkte hovedkontoret til Drive For Life på Ler i Trønderlag. Det var først da jeg fikk en skikkelig forståelse for hva dette var. Jeg trodde også at jeg skulle få kjøre RallyCross, så en liten skuffelse i all glede var det. Men så var vi på Lånke og så på forberedelsene til VM i RallyCross som var dagen etter at jeg reiste.

Da er tiden inne for å publisere første del av filmene fra Kjør for livet. Er dette noe for din kommune? Du kan være helten som bringer tilbudet til ditt distrikt. Les mer på www.anettemarie.no 🙂

تم نشره بواسطة ‏‎anettemarie.no‎‏ في 21 نوفمبر، 2016

Senere besøkte jeg en av deres mange klubber, utenfor Oslo, i Rakkestad. Det var et veldig hyggelig møte som varmet. Se møtet i videoen nederst i innlegget. Personlig synes jeg musikken tar litt av varmen jeg føler i besøket, men så er den jo laget av og for gutter da.

Det er Rallycross-stjernene som er ambassadører for Kjør For Livet. Fart og spenning. Dette synes jo ungdommen er stor stas, og de store gutta ser ut til å være stolte ambassadører. På bildet under har jeg Anders Bråten som jeg smått intervjuet.

kjørforlivet_6kjørforlivet_7

Kjør For Livet er et tilbud for barn og ungdom som kanskje har litt mer adrenalin i blodet enn de vanlig døende 😉 Det er en arena hvor de kan få utfolde seg litt ekstra og gjøre greier som ikke har noe med skoleoppgavene å gjøre. Skru bil, kjøre ATV.

87 prosent av deltakerne i Klubb 5 går minst ett år lengre på skolen. I dag tilfører KFL samfunnsnytte på ca 310 millioner kroner. Målet er 1 mrd før 2019.

Alt du trenger å gjøre for å vinne premien er å svare i kommentarfeltet på dette enkle spørsmålet,og lik gjerne også Facebook-siden til Kjør for livet her 🙂 Svaret finner du i videoene som ligger i dette innlegget.

Hvor ofte har Kjør For Livet klubbkveld? Vinner trekkes innen få dager. 

Her er neste del hvor jeg også er med på en klubbkveld hos Kjør for livet, du kan se filmen fra det hyggelige besøket under – hvor det var mekking og gode samtaler som stod i fokus 🙂

Posted by anettemarie.no on Freitag, 25. November 2016

Håper du har lært noe om Kjør For Livet og hva denne klubben innebærer. At du kan være en som faktisk starter dette i din kommune. Det er et godt tiltak og du trenger ikke være rakettforsker for å få dette til. Det er bare å kontakte Kjør For Livet gjennom hjemmesiden deres. Derfra vil de hjelpe til med resten!

26 kommentarer

 1. Marte Berntsen

  En gang i uka 🙂

 2. Kjør for livet har klubbkveld en gang i uka 🙂
  Det er ett supert tiltak for barn og unge, og har gode erfaringer med Kjør for livet i jobb sammenheng!

 3. 48 samlinger ila et år.

 4. Malin s

  De har klubbkveld en gang i uka 🙂

  Fantastisk Konsept!

 5. De arrangerer klubbkveld 1 gang i uka. Flinke folk

 6. Kjør for livet har klubbkveld en gang i uka

 7. Agnethe

  En kveld i uka

 8. Martine

  De har klubbkveld en gang i uka ☺️

 9. Cecilie

  En kveld i uken (eller uka som dere sier på Østlandet) 🙂 Vil gjerne svare på vegne av min gode jente på 6 år, min samboer som knakk armen idag, og meg selv som prøver å være supermamma OG supersykepleier ut året *gjeipefjesdettemågåbra*

 10. en gang i uka

 11. Charlotte

  De har klubbkveld en gang i uka

 12. De har klubbkveld en gang i uken 🙂

 13. Klubb 5 med 48 samlinger og klubb 7 med 12 samlinger hver 3. måned

 14. Linn-Christina

  Én dag i uka

 15. Cecilie

  en gang i uka 😀

 16. Bjørg Eirin Berg

  De har klubbkveld en gang i uken.

 17. Caroline

  En gang i uka 🙂 fantastisk tiltak!

 18. Kjør For Livet har klubbkveld 1 gang i uka 🙂

 19. En gang i uka har kjør for livet klubbkveld 🙂

 20. Klubbkveld en gang i uka

 21. Kristina

  De møtes en gang i uka. Kjempeflott tiltak! Dette vil jeg finne ut mer om. Takk for at du laget et innslag om dette. nå fikk jeg vite om dette også.

 22. Maren Nonstad

  En dag i uka!

 23. Ida Elisabeth Moe

  Kjør for livet har klubbkveld 1 kveld pr uke 🙂

 24. En gang i uka!

 25. Kjør for livet har klubbkveld 1 gang i uken 🙂 <3

 26. 48 samlinger i året 🙂 Har en lillebror som jeg tror ville passet godt inn i dette miljøet, skal tipse ham!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *